Εκτυπώστε τη σελίδα
24-02-2021 01:04

Volley League: Οκτώ κρούσματα στον ΟΦΗ και αναβολή τους ματς με τον Μίλωνα

Το ένα μετά το άλλο αναβάλλονται τα ματς στη Volleyleague ανδρών καθώς χθες η ΕΣΑΠ γνωστοποίησε και την αναβολή και του ματς ΟΦΗ-Μίλωνα που ήταν προγραμματισμένος για την σημερινή 13η αγωνιστική.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για την 13η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ο.Φ.Η. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ο.Φ.Η.  παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.» 

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«To T.A.A. Ο.Φ.Η. σας ενημερώνει ότι μετά τα μοριακά cocid-test που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα 22/2, 8 μέλη της ομάδας μας, βρέθηκαν θετικοί.Πρόκειται για 7 αθλητές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Στα 8 κρούσματα προστίθενται ένα ακόμη κρούσμα, απο τα μοριακά τεστ που έγιναν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και αφορά επίσης σε αθλητή της ομάδας.

Ολα τα θετικά κρούσματα,  βρίσκονται σε καραντίνα.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ενημέρωσε ήδη την ΕΣΑΠ και την ΓΓΑ, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ με έγγραφο του στην ΕΣΑΠ, ζήτησε την αναβολή των δυο επόμενων αγώνων της ομάδας με τον Μίλωνα και το Φοίνικα Σύρου.»