1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2021 15:18

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του covid-19 και της Σάντος ο Α.Ο. Θήρας

Το πρωί της Δευτέρας 04/01 υποβλήθηκαν οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο. Θήρας σε τεστ COVID-19, προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις.
Η ομάδα της Σαντορίνης περιμένει εντός της ημέρας τα αποτελέσματα και εφόσον είναι όλα αρνητικά θα μπουν στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ για να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις μετά από δύο μήνες.

Η Πορτορικανή πασαδόρος Ραϊμαριέλι Σάντος βρίσκεται καθοδόν για τη Σαντορίνη από το Πουέρτο Ρίκο που πέρασε τις γιορτές. Στο δρόμο για το νησί των Κυκλάδων είναι και η 22χρονη πασαδόρος Άννα Τσουκαλά. Οι υπόλοιπες αθλήτριες του ρόστερ βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Από τον Α.Ο. Θήρας η μοναδική που αποχώρησε ήταν η Κρητικιά ακραία Μαρία Γενιτσαρίδη, η οποία πήγε στη Γερμανία και στην Suhl. Σκέψεις αντίκαταστασής της ακόμα δεν υπάρχουν και αναλόγως την κατάσταση που θα υπάρχει τις επόμενες εβδομάδες, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Κώστα Παπαδόπουλο θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ