1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2021 14:51

Με μοναδική απούσα την Κένεντι Μπράιαν ξεκινάει προπονήσεις το Μαρκόπουλο

Για το απόγευμα της Δευτέρας 04/01 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Μαρκοπούλου για το 2021. Οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο υποβλήθηκαν το Σάββατο 02/01 σε τεστ COVID-19 με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο και να ξεκινήσουν τις προπονήσεις.


Μοναδική απούσα από την ομάδα του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είναι η Αμερικανίδα ακραία Κένεντι Μπράιαν, η οποία πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και η επιστροφή της στην Ελλάδα θα καθυστερήσει, καθώς πριν λίγες ημέρες βρεθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αφού συμπληρωθούν οι 10 μέρες καραντίνας και βρεθεί αρνητική στο επόμενο τεστ covid-19, η Κένεντι θα μπορέσει να ταξιδέψει για να ενσωματωθεί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της. Στην Αθήνα βρίσκονται οι άλλες δύο Αμερικανίδες, η πασαδόρος Φράνσις Αρναούτου και η διαγώνια Γιάσμιν Μπεντάρντ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ