1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2019 17:45

Τιμή στις «θρύλους» των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας

Όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, η Ομοσπονδία σε κάθε διοργάνωση θα τιμά αθλητές και αθλήτριες του παρελθόντος που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ.

Στις Σέρρες και στο φάιναλ-4 κυπέλλου γυναικών, τιμήθηκαν αθλήτριες που άφησαν το στίγμα τους στο άθλημα και έκαναν γνωστές σε όλες την Ελλάδα τις ομάδες του Σίρις, του ΑΟ Καβάλας και του ΓΣ Δράμας.

Έτσι, πριν την έναρξη του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟ Θήρας, η ΕΟΠΕ τίμησε τις Χριστίνα Πεταλά, Κυριακή Γιαλένιου, Παναγιώτα Κεφαλά (ΑΟ Καβάλας), Κωνσταντίνα Λαμπράκη (ΓΣ Δράμας), Αναστασία Πολυζώη (Σίρις), Ρούλα Πραγκαλούδη (Σίρις) για την σπουδαία καριέρα τους στα γήπεδα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αποθέωσης από τους 700 και πλέον φιλάθλους που είχαν γεμίσει το κλειστό των Σερρών.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. Ιφιγένεια Τέφα, Δήμητρα Χαριτίδου και Έφη Χρόνη-Έρωτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ