1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2019 02:03

Τιμήθηκε το νούμερο 6 του Χρήστου Παπαθανασίου στη Βούλα (photos)

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 όταν ο Χρήστος Παπαθανασίου έφυγε νωρίς από την ζωή...

H διοίκηση της Θέτιδας τίμησε και εφέτος τη μνήμη του αγαπημένου «Σίου» που άφησε την τελευταία του πνοή στον πάγκο της ομάδας της Βούλας.

Η ομάδα των παγκορασίδων της Βούλας, κατέκτησε το 3ο τουρνουά «Χρήστος Παπαθανασίου», όμως ο τελικός νικητής μικρή σημασία έχει. να σημειωθεί πως και οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, Θέτιδα Βούλας, ΑΟ Βάρης, ΑΟ Βουλιαγμένης και ΑΟ Παλλήνης αντί για τις επίσημες εμφανίσεις τους, φόρεσαν όλες φανέλα με το νούμερο 6 και το όνομα Παπαθανασίου στην πλάτη.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Θέτιδας Βούλας, η οποία επικράτησε στον Τελικό της Παλλήνης, ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε στον Μικρό Τελικό της Βάρης.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ακολούθησαν οι βραβεύσεις:΄

Πρώτη βράβευση τιμητική προς τα παιδιά (Μελίνα-Θανάση) και τη σύζυγο (Νατάσα) του Χρήστου Παπαθανασίου, η οποία έγινε από τις αθλήτριες του συλλόγου μας και παιδιά που έμαθαν το άθλημα από τον αείμνηστο, Χρυσάνθη Καράμπαλη, Αναστασία Γαλανού και Αλεξάνδρα Βενέτη.

Ακολούθησε τιμητική βράβευση προς τις αθλήτριες του Γυναικείου τμήματος και των Υποδομών, Αναστασία Γαλανού και Αλεξάνδρα Βενέτη για την παρουσία τους στις Εθνικές Ομάδες, η οποία έγινε από την επίσης αθλήτρια του Γυναικείου Τμήματος Χρυσάνθη Καράμπαλη.

Τις απονομές προς τις ομάδες για την κατάταξη τους πραγματοποιήσαν ο κύριος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου 3Β, Βασίλης Παπαμιχαήλ και η κυρία Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Μαρία Μπραιμνιώτη τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στο τουρνουά.

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον ΣΥ.Δ.ΠE.Α.Α.Α. και την παρουσία των διαιτητών Μαρία-Ελένη Πανταζή, Αλεξία Σταθοπούλου, Κουρπανίδη Σπύρο, φυσικά τον κόσμο που βρέθηκε σε αυτή τη γιορτή μνήμης, αλλά και όσους συνέβαλαν στο να διοργανωθεί και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το 3ο Τουρνουά Βόλεϊ "Χρήστος Παπαθανασίου".

 

thumbnail_DSC_0607.jpgthumbnail_DSC_0609.jpgthumbnail_DSC_0638.jpgthumbnail_DSC_0001.jpgthumbnail_DSC_0004.jpgthumbnail_DSC_0375.jpgthumbnail_DSC_0605.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ