1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-01-2019 19:14

Εθνική ανδρών 1979-80: 40 χρόνια ιστορίας σε μία φωτογραφία!

Οκτώ από τους 12 αθλητές της θρυλικής Εθνικής ομάδας του 1979-80 βρέθηκαν στο

«Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Η ομάδα που άνοιξε δρόμους για το ελληνικό βόλεϊ σε διεθνές επίπεδο και έβαλε την Ελλάδα στον χάρτη του παγκοσμίου βόλεϊ βρέθηκε και πάλι μαζί 40 ολόκληρα χρόνια μετά τους άθλους που είχε σημειώσει στο κύπελλο Ανοιξης και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που τότε ήταν εφάμιλα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τότε μάλιστα είχε νικήσει την Γιουγκοσλαβία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία που ήταν μέσα στα μετάλλια των παγκοσμίων πρωταθλημάτων και των Ευρωπαϊκών. Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ και τότε Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Θανάσης Μπελιγράτης.

Στη φωτογραφία εικονίζονται από δεξιά οι Ηρακλής Δωρειάδης, Μιχάλης Γεωργαντής, Γιώργος Καραμπέτσος, Γρηγόρης Μαλουσάρης, Θανάσης Μπελιγράτης, Στέφανος Πολύζος, Νίκος Ηλιόπουλος, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Μιχάλης Κολιόπουλος, Γιάννης Λάιος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ