1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2018 12:48

Η θρυλική Εθνική του 1980 θα τιμηθεί το Σάββατο στου Ρέντη!

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν έναν ακόμα λόγο να βρεθούν το προσεχές Σάββατο στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη για τον αγώνα της Εθνικής ανδρών κόντρα στη Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Εκτός του ότι θα έχουν την ευκαιρία να δουν αγώνα της Εθνικής ομάδας στο λεκανοπέδιο μετά από πολύ καιρό θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 10 χρόνια και παράλληλα θα δουν για πρώτη φορά την θρυλική Εθνική ομάδα του 1980 που έβαλε το ελληνικό βόλεϊ στον διεθνή χάρτη.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΕΟΠΕ θα τιμηθούν όλοι οι θρυλικοί βολεϊμπολίστες εκείνης της ομάδας που είχε προπονητή τον Πολωνό Γιέρζι Βελτζ και τον Βούλγαρο Τάσκοφ και θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από 39 χρόνια.

Η Εθνική ομάδα του 1980 σημείωσε τεράστιες επιτυχίες του ελληνικού βόλεϊ και βραβεύεται για πρώτη φορά.

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο Ανοιξης που τότε ήταν κάτι σαν το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

Επίσης κατέκτησε και το χρυσό στο Βαλκανικό του 1980 που επίσης ήταν τεράστια επιτυχία απέναντι στις υπερδυνάμεις Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία.

Ο αγώνας της Εθνικής ανδρών με την Σουηδία θα γίνει το Σάββατο στις 5 Ιανουαρίου 2019 στις 17.00 στο Ρέντη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ