Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2018 20:28

Μετονομάζεται σε «Κωστής Ψαρουδάκης» το Κύπελλο Κρήτης

Το Κύπελλο Κρήτης Ανδρών & Γυναικών «Κωστής Ψαρουδάκης» βρίσκεται προ των πυλών, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ να ανακοινώνει την απόφαση της για τη διεξαγωγή του, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον επί χρόνια πρόεδρο της.

Τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί μονάχα το Κύπελλο Ανδρών, ενώ από την επόμενη σεζόν θα πραγματοποιηθεί και εκείνο των Γυναικών. Παράλληλα, σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση μετονόμασε το πρωτάθλημα Ανδρών σε «Ευάγγελος Καπαρουνάκης» και το πρωτάθλημα Γυναικών σε «Αντώνης Αλεξανδράκης».

Η ανακοίνωση:

«Την διεξαγωγή Κυπέλλου Κρήτης Ανδρών & Γυναικών "Κωστής Ψαρουδάκης" αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ για να τιμήσει τη μνήμη του επι χρόνια προέδρου της.

Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων, θα διεξαχθεί μόνο το Κύπελλο Ανδρών ενώ από την επόμενη περίοδο 2019-2020 και μετά θα διεξάγεται και το Κύπελλο Γυναικών.

Προχώρησε επίσης στην ονομασία των Πρωταθλημάτων Ανδρών και Γυναικών Β' Εθνικής Κατηγορίας – Περιφερειακά Πρωταθλήματα σε "Ευάγγελος Καπαρουνάκης" και "Αντώνης Αλεξανδράκης" αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα