1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2018 10:22

Τασούλα Πολυζώη: «Ήταν σαν να κερδίσαμε τον τίτλο»

Μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου των Μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ έφτασε η ομάδα των Ιώνων πριν λίγες μέρες. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας που στον ημιτελικό είχε κάνει επίσης ανατροπή με 3-1 κόντρα στην Αιξωνή, δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ, από την μετέπειτα νικήτρια του θεσμού στον τελικό Union Bank, αντέδρασε και με αντεπίθεση διαρκείας και την συμπαράσταση των φίλων της που βρέθηκαν στο κλειστό της Βάρης, μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να διεκδικήσει τη νίκη στο τάι μπρέικ, το οποίο έχασε τελικά στις λεπτομέρειες με 15-12 (3-2 σετ).

Προπονήτρια της ομάδας της Ν. Ιωνίας, ήταν ο ζωντανός θρύλος του Σερραϊκού βολεϊ και της εθνικής ομάδας γυναικών της δεκαετίας του ‘80, Τασούλα Πολυζώη, η οποία έδωσε το δικό της ρεσιτάλ από τον πάγκο με συνεχείς αλλαγές παικτριών και σχημάτων.

Για την συγκλονιστική εξέλιξη του τελικού του Fainal-4, κόντρα στην παλιά της συμπαίκτρια , Λία Μήτση που αγωνίστηκε κανονικά, σχολίασε: « Για μένα και τις παίκτριες μου ήταν σαν να νικήσαμε. Μπορεί να βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ αλλα βρήκαμε την ψυχή και την θέληση και τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλαμε για να κάνουμε την ανατροπή και να φέρουμε το ματς στα ίσια με 2-2.

Δυστυχώς στο τάι μπρέικ και ενώ είχαμε το προβάδισμα με 11-10, ατομικά λάθη και έλλειψη καθαρού μυαλού, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Λίας (Μήτση) να επικρατήσουν (15-12) στις λεπτομέρειες και να πάρουν το τρόπαιο.Παρά την μεγάλη μας στεναχώρια, θα ήθελα να συγχαρώ τις παίκτριες μου για το πάθος και τον χαρακτήρα που έδειξαν μέσα στον αγώνα για να γυρίσει το ματς.

Κάναμε γενικά ένα πολύ καλό τουρνουά από την κανονική περίοδο, ψηλά το κεφάλι και ελπίζω του χρόνου να σταθούμε πιο τυχερές.Θέλω να ευχαριστήσω τις οικογένειες τους συγγενείς των αθλητριών αλλά και όλους τους φιλάθλους μας , οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Βάρης και μας στήριξαν όσο μπορούσαν για να πάρουμε αυτό τον τελικό που τόσο πολύ θέλαμε.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ