Εκτυπώστε τη σελίδα
02-12-2012 02:20

Οι παλαίμαχοι του Ψυχικού νίκησαν 2-1 στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Οι ομάδα Παλαιμάχων Βόλεϊ Ψυχικού νίκησε την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης με 2-1 (25-21, 23-25, 15-12) σε φιλικό αγώνα που έγινε για φιλανθρωπικούς λόγους στην Θεσσαλονίκη. Η προσέλευση του κόσμου όμως δεν ήταν η αναμενόμενη αν και τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για τον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία.

Θεσσαλονίκη. Του: Γιώργου Γκολέμα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Παύλος Αναστασιάδης και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης και πολλοί άλλοι. Φυσικά ξεχώρισαν οι παρουσίες

Ήταν ένας ωραίος αγώνας όπου οι παίκτες θυμήθηκαν την αθλητική τους διαδρομή με αγωνιστικότητα και άφθονο χιούμορ. Κατά το χαιρετισμό η ομάδα του Ψυχικού προσέφερε αναμνηστικά μπρελόκ με το έμβλημα του Συλλόγου.

Διαιτητές: Βασιλειάδης Ανέστης και Σιμίδης Παναγιώτης. Σημειωτής: Λάμπρου Δέσποινα.

Τα σετ: 2-1 (25-21, 23-25, 15-12)

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΨΥΧΙΚΟΥ: Κοκκινάρας, Μπούτρης, Λαζαρίδης, Τομαράς, Σιμόζης, Ηλιόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ταμπάκης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πλίκας, Αντωνιάδης, Γεωργιάδης, Κούνης, Μπάλας, Κτιστάκης, Μπουλάκης, Συμεωνίδης, Κασαπίδης, Μπορης, Γρηγοριάδης.