1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-05-2018 18:29

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» στον Κωστή Ψαρουδάκη

Η ρεθυμνιώτικη γη υποδέχτηκε τη σορό του Κωστή Ψαρουδάκη και σύσσωμη η αθλητική και βολεϊκή κοινότητα του νησιού βρέθηκαν στη Μητρόπολη Ρεθύμνου για το ύστατο χαίρε.

Συγγενείς, φίλοι, αθλήτριες, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και απλός κόσμος αποτίμησαν φόρο τιμής στον άνθρωπο και παράγοντα που αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στο βόλεϊ. Πολλοί φορούσαν την φανέλα του ΟΠΕ Ρεθύμνου ως ένδειξη τιμής και μνήμης ενώ όλοι υπέγραφαν σε μία μπάλα του βόλεϊ για να την πάρει μαζί του στην τελευταία του κατοικία. 

Τον ύστατο χαιρετισμό απηύθυναν ο Μαρίνος Πατακός αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης και πρωτοξάδελφος του Κωστή Ψαρουδάκη, ο φίλος του και συνοδοιπόρος του στα κοινά του ελληνικού βόλεϊ Γιάννης Στουραΐτης, το μέλος της διοίκησης του ΟΠΕΡ Βασίλης Ποθητός. Ολοι λύγισαν στο άκουσμα του στερνού χαιρετισμού από τη μικρή του ανιψιά και κόρη του αδελφού του Μανώλη Ψαρουδάκη ο οποίος ήταν απαρηγόρητος για την απώλεια του αγαπημένου του Κωστή. Τραγική φιγούρα και η μητέρα που είχε αγκαλιά το φέρετρο του υιού της.

Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής και το μέλος του ΔΣ Ελένη Καζάκου. Το φέρετρο σκεπασμένο με την σημαία του ΟΠΕΡ μεταφέρθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο χωριό Αποδούλου Αμαρίου (περίπου 70 λεπτά από το Ρέθυμνο) για την ταφή.

Δύναμη και κουράγιο στους συγγενείς του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

Σχετικά άρθρα

  • Το συγκινητικό μήνυμα του Στέλιου Κουνδουράκη για τον Κωστή Ψαρουδάκη
    Ο Στέλιος Κουνδουράκης με ένα συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο facebook αποχαιρέτησε τον Κωστή Ψαρουδάκη:
  • Στα «βάσανα» οι γυναίκες του ΟΠΕΡ
    Στο... παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκεται από την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, η οποία υπό τις οδηγίες του προπονητή, Θανάση Τζαφέρη, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την συμμετοχής της στην Α1 βόλεϊ γυναικών.
  • Μαυρομάτης με... 100 στην ΕΟΕ
    Λαμβάνοντας 100 ψήφους ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης ψηφίστηκε να εκπροσωπεί την ομοσπονδία της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Αναπληρωτής θα είναι ο Κωστής Ψαρουράκης.
  • Η Παλλήνη το τρίποντο και η ΓΕΗ τα παράπονα για Αγγελίδη, Κοκοτσάκη
    Την 5η νίκη στο πρωτάθλημα του Α΄ομίλου Α2 ανδρών σημείωσε η Παλλήνη και μάλιστα στο Ηράκλειο επί της ΓΕ Ηρακλείου σε αγώνα που για άλλη μια φορά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Κοκοτσάκης (Β΄διαιτητής) αλλά και ο Αγγελίδης (Α΄διαιτητής). Η Παλλήνη πήρε τη νίκη με 3-1 σετ αλλά οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Μάλιστα στο 1ο σετ χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο Βενιανάκης (αρχηγός της ΓΕΗ) και κόκκινη ο Μουτάφης (Β΄πασαδόρος). Στο 25-25 του 2ου σετ χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο πασαδόρος της ΓΕΗ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ