Εκτυπώστε τη σελίδα
26-05-2018 16:05

Χριστίνα Γαβριηλίδου: «Εκανα μήκος και ύψος ο Ριζόπουλος και με πήγε με το ζόρι στο βόλεϊ» (video)

Η Χριστίνα Γαβριηλίδου είναι μέλος της δεύτερης φουρνιάς της μεγάλης ομάδας του Σίρις Σερρών και από τις παίκτριες που έκαναν τη διαφορά στην προσπάθεια της ομάδας να σταθεί στην Α1 γυναικών.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν αλλά η Γαβριηλίδου με την επιβλητική της παρουσία ξεχώρισε στην γιορτή του σερραϊκού βόλεϊ και είναι μέλος της ομάδας των παλαιμάχων γυναικών που θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στην κάμερα του volleynews.gr αποκάλυψε πως όπως και η Πολυζώη που έκανε δέκαθλο έκανε στίβο και συγκεκριμένα μήκος και ύψος αλλά την στρατολόγησε στο βόλεϊ ο Κώστας Ριζόπουλος:

«Είναι μοναδική εμπειρία να συναντάς τις παλιές σου συναθλήτριες, να τις βλέπεις, να παίζεις και να διασκεδάζεις. Δεν βλέπουμε το βόλεϊ σαν παιχνίδι για να πάρουμε αποτέλεσμα, είμαστε πλέον μία καλή παρέα. Το χαιρόμαστε σαν μικρά παιδιά και το διασκεδάζουμε. Οι εποχές σίγουρα έχουν αλλάξει. Τότε μας έψαχνε ο Ριζόπουλος. Ερχόνταν από τα σχολεία και τα σπίτια μας. Εμένα συγκεκριμένα ήρθε και με πήρε από το στάδιο που έκανα άλμα εις μήκος και ύψος. Ηρθε και μου λέει "αστα αυτά εσύ είσαι για το βόλεϊ" και με πήρε με το ζόρι στο βόλεϊ. Στην αρχή δεν ήθελα, αλλά μετά προσαρμόστηκα και μου άρεσε. Μπορώ να πω πως εκ των υστέρων δικαιώθηκα για την επιλογή μου να ασχοληθώ με το βόλεϊ. Οι χαρές που πήραμε από τις νίκες και τις επιτυχίες της μεγάλης ομάδας του Σίρις ήταν μεγάλες. Μακάρι να γίνει μία νέα αρχή. Τα παιδιά κερδίζουν πολλά μέσα από τον αθλητισμό και οι γονείς πρέπει να τα προτρέπουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ».

Media

Σχετικά άρθρα