1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2018 18:26

Δείτε σε ένα βίντεο την ιστορία του σερραϊκού βόλεϊ

Σε ένα ωραίο βίντεο 14 λεπτών δείτε όλη την ιστορία του σερραϊκού βόλεϊ με σπάνιες φωτογραφίες και δημοσιεύματα για τις επιτυχίες και τους πρωταγωνιστές του...

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ο θρυλικός Πανσερραϊκός επιστρέφει στο βόλεϊ μετά από 20 χρόνια!
    Η επιμονή και υπομονή του Κώστα Ριζόπουλου να εμπνεύσει τους νέους παράγοντες στις Σέρρες αλλά και τις παλιές δυνάμεις του βόλεϊ στην πόλη, σε συνδυασμό με τις δύο σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο χάρις και την πολύτιμη βοήθεια του πρώην αθλητή και αντιδημάρχου Βασίλη Τερζή φέρνουν τους πρώτους καρπούς καθώς η διοίκηση του ιστορικού Πανσερραϊκού σε μία ιστορική απόφαση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ.
  • «Το πιστεύαμε και το γυρίσαμε»
    Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς δήλωσ για την επική ανατροπή της ομάδας του:
  • Κώστας Ριζόπουλος: «Όνειρό μου ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στις Σέρρες» (video)
    Η ζωντανή ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ και εμβληματικόςς προπονητής της πιο αντιπροσωπευτικής ομάδας του νομού, της Σίρις, Κώστας Ριζόπουλος, μέσω της κάμερας του volleyball.gr εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που η πόλη του φιλοξενεί μετά από 27 χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση.

  • Κύπελλο γυναικών: Οι διαιτητές των ημιτελικών του φάϊναλ-4
    Οι Στέλιος Παπακοσμάς,  Δημήτρης Δήμου ορίστηκαν για τον πρώτο ημιτελικό του final-4 του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ και οι Ελένη Δανιηλίδου, Αλέξανδρος Αβραμίδης για το ντέρμπι των Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας.
  • Κύπελλο γυναικών: Πρώτος ημιτελικός με ξεκαθαρο φαβορί τον Ολυμπιακό και αουτσάϊντερ την ΑΕΚ
    Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετά από επτά χρόνια (2012 τελευταία φορά), ξαναβρίσκονται και πάλι αντίπαλοι σε ημιτελικό φάϊναλ φορ κυπέλλου γυναικών, αυτή την φορά από το κλειστό Σερρών, με την παραπάνω αναμέτρηση να ανοίγει την αυλαία του 14ου τουρνουά (5/4, 18.00, ΕΡΤ Sports).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ