Εκτυπώστε τη σελίδα
02-03-2018 16:34

Πολυζώη: «Στόχος μας η εμπειρία στο F4 του Ηνίοχου»

Η ομάδα των Ιώνων μετά από πολύ καλή πορεία στην κανονική περίοδο, πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για το F4 του εργασιακού πρωταθλήματος «Ηνίοχος», όπου στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου (18.30) στο κλειστό της Λεωφόρου θα αντιμετωπίσει τις παίκτριες του ΣΥΔΠΕ.

Η προπονήτρια της ομάδας η θρυλική Τασούλα Πολυζώη που έγραψε σελίδες δόξας στην εθνική ομάδα γυναικών και στην Σίρις Σερρών, υποστήριξε για την συμμετοχή της ομάδας της στο τουρνουά: «Αρχικά ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για τα αποτελέσματα που έφεραν στην κανονική περίοδο ενώ μπόρεσαν να διαχειριστούν το άγχος τους και έδειξαν χαρακτήρα στον προημιτελικό με τον Τυφώνα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση με 3-2 αν και ήμασταν πίσω στο σκορ 1-2.

   Το φαιναλ φορ πιστεύω ότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία όπου στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ, να το χαρούμε όλες αλλά και να φανούμε οσο μπορούμε ανταγωνιστικές με την ομάδα του ΣΥΔΠΕ. Είναι πολύ ωραίο να γίνονται τέτοια τουρνουά γιατί βοηθούν τις παλαίμαχες αθλήτριες να παίζουν αρκετά ματς το χρόνο και να έχουν μεγαλύτερη επαφή με το άθλημα.»

Με απουσίες θα αγωνιστούν οι Ιωνες στο F4. Αρχικα θα απουσιάσει το μέλος της ομάδας και ρεκορντγούμαν όλων των εποχών της εθνικής γυναικών, Μαρία Κωστοπούλου που θα βραβευτεί στην διοργάνωση της Σαντορίνης και λογω τραυματισμού, η αθλήτρια Δέσποινα Ξανθάκου.

Σχετικά άρθρα