Εκτυπώστε τη σελίδα
27-02-2018 14:27

F4 «Ηνίοχος»: Ανατροπή-πρόκριση για τις παλαίμαχες του ΑΣΠ Ίωνες

Την πρόκριση της στο F4 δεύτερου εργασιακού τουρνουά «Ηνίοχος» κατάφερε να κερδίσει η ομάδα παλαιμάχων αθλητριών του ΑΣΠ Ίωνες .

Οι παίκτριες της Τασούλας Πολυζώη που αγωνίστηκαν χωρίς τις Κωστοπούλου, Ξανθάκου, Μαυρέα λύγισαν μετά από συγκλονιστικό αγώνα 3-2 τον Τυφώνα με ανατροπή αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-2.

Πλέον οι ημιτελικοί του φάιναλ φορ που θα γίνουν 3-4/3 στο κλειστό του ΠΑΟ θα παίξουν Union Bank-Bάρη στις 16.30 και Διαιτητές (ΣΥΔΠΕ)-Ίωνες (18.30). Την Κυριακή ο μικρός τελικός θα γίνει στις 17.00 και ο μεγάλος τελικός στις 19.00

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν δραματικό καθώς οι φιλοξενούμενες αν και έχαναν 17-11, κατάφεραν να γυρίσουν το σετ και να το κατακτήσουν στις λεπτομέρειες με 25-27.Στο δεύτερο οι Ίωνες αντέδρασαν και πήραν εύκολα το σετ με 25-16.

Στο τρίτο σετ ο Τυφώνας πολύ καλύτερος επικράτησε με 18-25 ενώ και πάλι οι παλαίμαχος παίκτριες των Ιώνων μπόρεσαν με πολύ άγχος να ισοφαρίσουν με 25-20 σε 2-2.

Στο τάι μπρέικ με την αύρα των θρυλικών Πολυζώη-Κωστοπούλου, την πίεση του σέρβις από τη Νίκη Νοδαράκη και το ξέσπασμα της Παπάζογλου που εκτόξευσε το σκορ από το 9-8 στο 13-8, τελικά οι Ίωνες πανηγύρισαν με 15-10 και 3-2.

Τα σετ: 25-27, 25-16, 18-25, 25-20, 15-10

Ιωνες ( Πολυζώη): Δρίτσα, Ιωσηφίδου, Τσομπανάκη, Αναστασοπούλου, Παπάζογλου, Κανελλόπούλου, Νοδαράκη Πέρσα (λ), Αράπη, Μπίτσικα, Νοδαράκη Νίκη

Τυφώνας (Παναγιωτίδου): Παπαθανασίου, Τσουλάκου, Τσαλκιτζή, Σκλάβου, Λαμπροπούλου, Αποστολοπούλου, Μπακόλα (λ), Μάστορα

Σχετικά άρθρα

  • Στον Απόλλωνα Καλαμάτας η Μαρία Κωστοπούλου
    «Βόμβα» στον Απόλλωνα Καλαμάτας καθώς ανακοίνωσε την παρουσία της θρυλικής Μαρίας Κωστοπούλου, στο πάγκο της ομάδας ως συνεργάτιδα του Μπάμπη Μυτσκιδη. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τον φιλόδοξο γυναικείο σύλλογο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην Α2 γυναικών η οποία στοχεύει σε ανοδο στην Πρι Λιγκ, καθώς η Κωστοπουλου αποτελεί μια μεγάλη διαχρονική προσωπικότητα του βόλεϊ που εμπνέει με το πάθος και το πνεύμα του νικητή τις νεότερες αθλήτριες.
  • Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τμήμα μη ενεργών αθλητριών
    Την δημιουργία ομάδας Vintage που θα πάρει μέρος στον αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.Χαρακτηριστικά η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αναφέρει για το συγκεκριμένο γεγονός:
  • Τουρνουά «Ηνίοχος»: Στιγμιότυπα και απονομές απο τον τελικό του F4 (video)
    Με πρωταθλήτρια την ομάδα της UnionBank που κοουτσάρει η Λία Μήτση, ολοκληρώθηκε το F4 του δεύτερου εργασιακού πρωταθλήματος παλαιμάχων γυναικών, «Ηνίοχος», που εγινε πριν λιγες μέρες  στο κλειστό της Λεωφόρου.
  • Μήτση: «Λείπει το πάθος και η αγάπη για το άθλημα»
    Μια από τις καλύτερες πασέρ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Λία Μήτση, βράβευσε την ακραία του Πορφύρα, Μαριαλένα Δραγουμάνου για την ανάδειξή της ως MVP της 16ης αγωνιστικής.
  • Ανώδυνη ήττα για τις παλαίμαχες του ΑΣΠ Ίωνες
    Με «γλυκιά» ήττα 1-3 από τον ΣΥΔΠΕ, έπεσε η αυλαία της κανονικής περιόδου του εργασιακού τουρνουά «Ηνίοχου» για την ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΠ Ίωνες. Η ομάδα της Πολυζώη αν και πήρε το πρωτο σετ με 27-25 με πόντο της Ξανθάκου, στη συνέχεια χαλάρωσε, παρουσίασε προβλήματα υποδοχής και μπλοκ.