1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2018 21:44

H γιορτή του βολεϊ των Σερρών που θα γράψει ιστορία

Με την πρωτοβουλία του Κώστα Ριζόπουλου και την υποστήριξη του Δήμου Σερρών, του δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη και ειδικότερα του υπεύθυνου αθλητισμού - πολιτισμού και πρώην βολεϊμπολίστα Βασίλη Τερζή θα διοργανωθεί μεγάλη γιορτή όπου θα τιμηθούν οι κορυφαίες αθλήτριες και οι κορυφαίοι αθλητές που έγραψαν ιστορία με την Σίρις Σερρών και τον ΑΟ Σερρών και στη συνέχεια πρωταγωνίστησαν σε δεκάδες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόσο στο βόλεϊ και στο μπιτς βόλεϊ.

«Είναι μία γιορτή που την οφείλουμε στο άθλημα και κυρίως στους αθλητές και στις αθλήτριες που πρόσφεραν πολλά και πρέπει να τους τιμήσουμε. Η πόλη των Σερρών και οι γύρω περιοχές έχουν προσφέρει πολλά στο βόλεϊ. Ευχαριστώ τον Δήμο Σερρών που ανταποκρίθηκε θετικά στην υλοποίηση της πρότασης μου», δήλωσε ο Κώστας Ριζόπουλος.

Μεταξύ των αθλητριών που θα τιμηθούν θα είναι οι αθλήτριες που ανέβασαν την ομάδα της Σίρις Σερρών στην Α1 στις 13 Ιουλίου 1986 (φωτό). Πρόκειται για τις Πραγκαλουδη Ρούλα, Πολυζώη Τασούλα, Γασπαριδου Ζουμπουλία, Κακλίδου Δήμητρα, Τικιστίρμα Ντίνα, Ιωαννίδου Χρύσα, Χατζηπαύλου Πέπυ, Βράιλα Δέσποινα, Φωτιάδου Λίτσα, Αμαραντίδου Βέρα. 

Θα τιμηθούν οι αθλητές του ΑΟ Σερρών που ανέβηκαν στην Α2 στις 27 Μαρτίου 1993. Πρόκειται για τους Κομητούδη Σάκη, Κάτο Γιάννη, Κουφοτόλη Νίκο, Κόκκινο Στέφανο, Κωσταντινίδη Αλέκο, Γιάτση Γιώργο, Αλεξανδροπουλο Μιχάλη, Μουτζίκο Γιάννη, Κεχριμπάρη Τάσο, Δρίγκα Στέλιο, Καστράνη Νόντα, Αλελή Κώστα.

Φυσικά θα τιμηθούν οι διεθνείς αθλητές απί τις Σέρρες. Πρόκειται για τους Ριζόπουλο Δημήτρη, Σαρικεΐσογλου Μιχάλη, Ριζόπουλο Λάζαρο, Καραγκιόζη Νίκο, Νικηφορίδη Στέλιο, Κομητούδη Χαράλαμπο, Κομητούδη Παναγιώτη.

Στις γυναίκες θα δοθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των διεθνών και του Αίαντα Ευόσμου και στους άνδρες η επίλεκτη ομάδα του ΑΟ Σερρών θα παίξει φιλικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Η γιορτή δεν γίνεται μόνο για όσους θα τιμηθούν αλλά και για όσους θα θελήσουν να μάθουν την αθλητική ιστορία του τόπου τους, ενώ θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις που θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες με τον Δήμο Σερρών», συμπλήρωσε στο volleynews.gr ο Κώστας Ριζόπουλος και τόνισε πως θα βραβευτούν επίσης οι παράγοντες των συλλόγων, διαιτητές αλλά και δημοσιογράφοι.

Η εκδήλωση προγραμματίζεται 18-19 Μαΐου και εντός των ημερών  θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές το προγραμμα και οι ομιλητές ημερίδας θα θέμα τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ