Εκτυπώστε τη σελίδα
05-02-2018 05:02

Ανώδυνη ήττα για τις παλαίμαχες του ΑΣΠ Ίωνες

Με «γλυκιά» ήττα 1-3 από τον ΣΥΔΠΕ, έπεσε η αυλαία της κανονικής περιόδου του εργασιακού τουρνουά «Ηνίοχου» για την ομάδα παλαιμάχων του ΑΣΠ Ίωνες. Η ομάδα της Πολυζώη αν και πήρε το πρωτο σετ με 27-25 με πόντο της Ξανθάκου, στη συνέχεια χαλάρωσε, παρουσίασε προβλήματα υποδοχής και μπλοκ.

Οι διαιτητές ανέβασαν την απόδοση τους και με την Εβίτα Κούκα που αγωνίζεται στον Άλιμο να είναι ασταμάτητη, ισοφάρισαν σε 1-1, πήραν προβάδισμα με 22-25 και «κλείδωσαν» τη νίκη με 21-25 και 1-3.

Πλέον οι Ίωνες είναι οριστικά δεύτεροι, παρα την ηττα τους και περιμένουν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων των αντιπάλων τους για να μάθουν ποια ομάδα θ αντιμετωπίσουν στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του «Ηνίοχου».

Τα σετ: 27-25, 11-25, 21-25.

Ίωνες (Πολυζώη):Ιωσηφίδου, Δρίτσα Κανελλοπούλου, Αναστασοπούλου, Ξανθάκου, Νοδαράκη Πέρσα(λ), Κωστοπούλου, Μπίτσικα, Νίκη Νοδαρακη, Αράπη.

ΣΥΔΠΕ(Πανάγος) Κούκα, Δημητρίου, Καραγιάννη, Σταματοπούλου, Παπαγεωργίου, Πετρόχειλου, Χιώνη (λ), Χατζηθεωνά

*Να σημειωθεί επίσης η ομάδα παλαιμάχων, διοργανώνει εκδήλωση στις 23/2 στο κέντρο «Hacieda» στο Πεζόδρομο Φιλαδέλφειας για την εξασφαλιση της οικονομική της στήριξη.

Σχετικά άρθρα