1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2018 17:29

Διπλή επιτυχία για τις παλαίμαχες του ΑΣΠ Ίωνες

Με δύο νίκες κόντρα στο Καματερό (3-0) και τον ΑΟ Βάρης με 3-1, συνέχισε την προέλαση της, η ομάδα παλαιμάχων των Ιώνων στο εργασιακό τουρνουά «Ηνίοχος.»

Η ομάδα της Τασούλας Πολυζώη με το «εξάποντο» αυτό «κλείδωσε» την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου που διεξάγεται σε ένα γύρο με βαθμολογία με 21πόντους, μια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος και πλέον μαζί με την πρωτοπόρο Union Bank πέρασαν στα ημιτελικά του τουρνουά ενώ εκκρεμούν δύο θέσεις ακόμη για να ολοκληρωθεί η τετραδα.

  Στο δεύτερο ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου, κόντρα στην Βάρη που ήταν ντέρμπι κορυφής, έλαμψε για τους Ίωνες και πάλι ο θρύλος της Μαρίας Κωστοπούλου, η οποία με ορισμένες ενέργειες μέσα στον αγώνα, γύρισε το χρόνο πίσω και θύμισε την τεράστια ηγετική προσωπικότητα του παρελθόντος.

Αρχικά οι Ίωνες που ήταν γηπεδούχοι, προηγήθηκαν εύκολα στο πρώτο σετ με 25-11, στο δεύτερο με την Κωστοπούλου να τελειώνει πολλές φάσεις και να βγαζει εκπληκτικές υποδοχές, επικράτησαν με 25-18.

Στο τρίτο σετ το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, η Βάρη ανέβασε την απόδοση της , αξιοποίησε την χαλάρωση των παικτριών της Πολυζώη, πήρε το σετ με 22-25 και μείωσε σε 2-1.

Στο τεταρτο σετ οι Ίωνες μπήκαν δυναμικά, η Πολυζώη έκανε πολλές αλλαγές μέχρι να βρει το σχήμα που ήθελε και το οποίο έδωσε στην ομάδα της Ν. Ιωνίας , προβάδισμα με 18-7, η Βάρη μάζεψε την διαφορά και πλησίασε στο 19-16 αλλα τελικά με την Μπίτσικα «καθάρισαν» το σετ με 25-18 και 3-1 συνολικό σκορ το ματς.

Τα σετ: 25-11, 25-18, 22-25, 25-18

Ίωνες (Πολυζώη): Αράπη, Παπάζογλου, Κωστοπούλου, Δρίτσα, Μπίτσικα, Παπάζογλου, Νίκη Νοδαράκη ενώ έπαιξαν ακόμη Μαυρέα (λ), Ξανθάκου, Αναστασοπούλου, Πέρσα Νοδαράκη, Κανελλοπούλου, Ιωσηφίδου, Χάϊδου, Τσομπανάκη,

Βάρη (Γρίσπος): Αργυροπούλου, Τσιορλίδα, Ζαγκλάκου, Αδάμη, Σταμούλη, Στρωματιά, Γκόλα, Τριβουλίδου.‘

Η κοπή της πίτας

Μετά τη λήξη του αγώνα και σε πανηγυρικό κλίμα οι Ίωνες έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενω τυχερή ήταν η Δεσποινα Δρίτσα στην οποία έπεσε το φλουρί.

Πολυζώη: «Οι παίκτριες μου έδειξαν χαρακτήρα»

Το «φαινόμενο» του γυναικείου βολεϊ, η οποία έγραψε σελίδες δόξας με την εθνική ομάδα γυναικών στις «χρυσές εποχές» του αθλήματος μαζί με την Κωστοπούλου, η επίσης θρυλική Τασούλα Πολυζώη που ασχολείται πλέον με την προπονητική, σε δηλώσεις για την πορεία της ομάδας στο τουρνουά του «Ηνίοχου» που αποτελεί το «ζέσταμα» για το πρωτάθλημα μη ενεργών παικτριών της ΕΣΠΑΑΑ τον επόμενο μηνα, υποστήριξε:

΄« Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για την προσπάθεια που έκαναν σε όλο αυτό το δίμηνο που έγινε το τουρνουά. Αν και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, κατάφεραν με συγκέντρωση, σοβαρότητα, επιμονή και υπομονή, να πάρουν την δεύτερη θέση. Είμαι πολύ περήφανη που έδειξαν χαρακτήρα και τώρα στα ημιτελικά του «Ηνίοχου» πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει.»

Τελευταίος αγώνας για τους Ίωνες την Δευτέρα (29/1) στις 21.00 στην έδρα τους με τον ΣΥΔΠΕ

Στην βαθμολογία σε 8 αγώνες,πρώτη είναι η Union Bank με 21 (7 ματς), Ιωνες 20, Βάρη 15 (6 αγώνες), ΣΥΔΠΕ 11 (6 αγ.), Πήγασος 10 κλπ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ