1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2018 17:01

Ολική ανατροπή για τις παλαίμαχες του ΑΣΠ Ίωνες

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μεγάλη ανατροπή πέτυχε πριν λίγες μέρες η ομάδα παλαιμάχων αθλητριών του ΑΣΠ ‘Ιωνες για την 7η αγωνιστική του 2ου εργασιακού πρωταθλήματος «Ηνίοχος» που διοργανώνει η Union-Eurobank.

Συγκεκριμένα η ομάδα της θρυλικής προπονήτριας της ομάδας, Τασούλας Πολυζώης, αν και έχανε 2-0 σετ κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας και σε συνδυασμό με το πάθος που έβγαλαν οι παίκτριες, και το ρεσιταλ κοουτσαρίσματος του πάγκου, να «γυρίσει» το ματς και να επικρατήσει με 3-2.

Για τους Ίωνες που φιλοδοξούν να βρεθούν στα ημιτελικά και στη συνέχεια στο φαιναλ φορ της διοργάνωσης αγωνίστηκαν: Κανελλοπούλου, Αντωνοπούλου, Παπαζόγλου, Δρίτσα, Ξανθάκου, Αράπη, Τσομπανάκη.Στην ομάδα ανήκουν η επίσης θρυλική Μαρία Κωστοπούλου, Νίκη και Πέρσα Νοδαράκη, Κατερίνα Ιωσηφίδου, Ελένη Μπίτσικα.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος "Ηνίοχος", περιλαμβάνει εννέα αγωνιστικές ενός γύρου με βαθμολογία 3-2-1.

Ο 1οςκαι ο 2ος που θα προκύψουν από τη βαθμολογία, περνούν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ενω ο 3ος και 6ος, ο 4ος και 5ος θα συμμετέχουν σε έναν αγώνα νοκ-άουτ για μία θέση στα ημιτελικά. Η τελική τετράδα θα πάρει μέρος σε φάιναλ φορ με μικρό και μεγάλο τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας. 

Με τη λήξη των τελικών αγώνων θα βραβευθούν οι πιο πολύτιμες (MVP) παίκτριες σε ό,τι αφορά την κορυφαία παίκτρια των αγώνων, καλύτερη λίμπερο, σέρβερ και επιθετικό.Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι η Union Eurobank, ΣΥΔΠΕ,  Κρόνος Αγ. Αναργύρων, Ίκαρος Καλλιθέα,  Τυφώνας, Άμυλα Καματερού, Σείριος Ασπροπύργου, Πήγασος Χαίδαρίου, Βάρη.

Διαβάστηκε 24944 φορές

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Οι Α.Σ.Π.Ιωνες πήραν προβάδισμα με 3-1 επί του Γ.Σ.Κερατέας
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες έκανε από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις και νίκησε τον Γ.Σ.Κερατέας στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ που έγινε στο σχολικό κλειστό της Νέας Ιωνίας. Οι Ιωνες έκαναν έτσι και το 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και απέκτησαν προβάδισμα για την άνοδο.
  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Α.Σ.Π.Ιωνες και Γ.Σ.Κερατέας στον τελικό για μία θέση στην Α2 (vid)
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες και ο Γ.Σ.Κερατέας προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και θα παίξουν μεταξύ τους για τη μία θέση που οδηγεί στην Α2 ανδρών. Η άνοδος θα κριθεί στις 3 νίκες συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου όπου οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.
  • ΕΣΠΑΑ Β΄Ανδρών: Aγώνας για τελικό στην Κερατέα σήμερα στις 18.30 με Πολιτεία
    Οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ θα γίνουν σήμερα με τον Γ.Σ.Κερατέας και τους Ιωνες να θέλουν μία ακόμα νίκη για να περάσουν στον τελικό.  
  • ΕΣΠΑΑ Β΄Ανδρών: Προβάδισμα πρόκρισης για Γ.Σ.Κερατέας και Α.Σ.Π.Ιωνες
    Μεγάλες επιτυχίες για τον Γ.Σ. Κερατέας και τον Α.Σ.Π.Ιωνες απόψε στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ καθώς σημείωσαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και έκαναν το δεύτερο βήμα για πρόκριση στον τελικό.
  • Οι Ίωνες αποδέσμευσαν όλη την ομάδα!
    Την αποχώρηση ουσιαστικά όλης της περυσινής ομάδας (συνολικά εννέα παίκτριες) που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ανακοίνωσε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΑΣΠ Ίωνες, η οποία έχει στόχο την δημιουργία ενός νέου συνόλου, από μηδενική βάση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ