1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2018 17:20

Έλαμψαν με την απουσία τους στο κάλεσμα του ιστορικού Νηρέα

Η πραγματική ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και ειδικά του ελληνικού βόλεϊ βγαίνει από τα στόματα των παλαιμάχων αθλητών, διαιτητών, παραγόντων και αγνών φιλάθλων και τεκμηριώνονται με ντουκουμέντα.

Τα καλέσματα και οι προσκλήσεις από τους ανθρώπους που έγραψαν με χρυσά γράμματα τις καλύτερες και πιο ρομαντικές στιγμές του βόλεϊ είναι σπάνια και άκρως συμβολικά. Σε ένα από αυτά που έκαναν οι παλαίμαχοι του Νηρέα η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη. «Ισως να μην εκτιμήθηκε σωστά, ίσως να υπήρχαν άλλες υποχρεώσεις», λένε οι άνθρωποι του Νηρέα κρύβοντας με τρόπο την πικρία τους για την απουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ, της ΕΣΠΑΑΑ, των διαιτητών αλλά και των αθλητών ειδικά όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης είναι και πρόεδρος Επιτροπής του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων που είναι μεταξύ των άμεσα εμπλεκόμενων φορέων για την δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στον Κολωνό.

Το επόμενο ανοικτό κάλεσμα είναι για τις 21 Ιανουαρίου που θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου οπότε εκεί πολλοί που απουσιάσαν λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων σε μία εργάσιμη ώρα θα έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουν και να συμπαρασταθούν κατ΄ελάχιστο στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε για την κατασκευή γυμναστηρίου στην ιστορική γειτονιά του Κολωνού και στα ιερά χώματα της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Διαβάστε ακόμη: Η επανάσταση του Κολωνού για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου (video)




Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ