Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-10-2017 15:31

Μια βραδιά με αναμνήσεις και συγκινήσεις (φώτο)

Λένε ότι τις  μεγάλες ιστορίες τις γράφουν οι δεμένες παρέες, οι εμπνεύσεις ανθρώπων που αγαπάνε και εκτιμούν  ο ένας τον άλλον.
Όταν αυτές οι ιστορίες κάνουν καλό σε έναν τόπο, ένα χωριό τότε αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία.

 

Συγκεντρώθηκε το Σαββατο7/10 στη Σκύδρα μια παρέα ανθρώπων που αγάπησε το βόλεϊ όταν το άθλημα ήταν σχεδόν άγνωστο στην Ελληνική επαρχία την δεκαετία του 70 και πέτυχε μια σπουδαία αθλητική αναγνώριση, την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι αθλητές και οι παράγοντες εκείνης της εποχής παρέμειναν φίλοι και με μεγάλη συγκίνηση θυμήθηκαν τις ιστορίες, τις αντίξοες συνθήκες, τις πλάκες και όλα αυτά που γέμισαν τα μυαλά και τις ψυχές μας με ωραίες αναμνήσεις.

Θυμηθήκαμε και τους απόντες,  αυτούς που με πολύ  μεράκι και μόχθο εργάστηκαν για το άθλημα και το χωριό τους.
Παρόντες ο πρωτεργάτης του Βόλεϊ στη Σκύδρα, Δημήτρης Σταματίου με την οικογένεια του, Κούλα, Σωτήρη και Γιάννη, οι πιο παλιοί αθλητές, Κώστας Πασπαλάς (Γκαούτσος), Σεμερτζίδης Κώστας, Κοσμάς Κοσμάς, Βενιαμίδης Παναγιώτης, Χατζηκυπαρίδης Αναστασιος,  Μπογιατζόγλου Λάζαρος, Αργυρόπουλος Γρηγόρης, με την Διαλεχτή και ο παλιός προπονητής και συνεργάτης Δημήτρης Λεμονίδης.

Από την «νεότερη γενια» Μπάμπης Καρασαρλίδης (ΜΠΑΚΑΡ), Θανάσης Πασπαλάς, Γιάννης Μουσικός (Ντάνυ),  Τακης Χριστοφορίδης, Νάκης Γιόντης (Ίτσος).

Από τους πρώτους παράγοντες, για τον μεγάλο απόντα Λάκη Σιλελόγλου, ήταν εκεί η οικογένεια του, η Μάρθα, ο Κοσμάς, η Σοφούλα και τα εγγόνια του.  Επίσης ο Μάνθος και ο Μίμης Παπαδόπουλος, ο Θωμάς Φλαμουρτζόγλου, ο Θανάσης Βακιρτζιδέλης (Φέξης), ο Τάκης Κωνσταντινίδης.

Το επόμενο ραντεβού, όχι μόνο για το Βόλεϊ  αλλά την μεγάλη οικογένεια του Αριστοτέλη, κλείστηκε για το 2018, που θα συμπληρωθούν τα 50 χρόνια παρουσίας στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Σκύδρας.

Πηγή: liberovolley