Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-09-2017 21:04

Ο Καρυπίδης και η βράβευση του Γκάλη

Όποια πέτρα λένε και αν σηκώσεις στο εξωτερικό κάπου θα βρεις Έλληνα.


Έλληνας λοιπόν και τι Έλληνας, βρίσκεται πίσω από την αυριανή ειδική βράβευση του Νίκου Γκάλη από το Πανεπιστήμιο του Σπρίνγκφιλντ στην Μασαχουσέτη. Ο Θεόκλητος Καρυπίδης, που εδώ και δύο χρόνια ολοκληρώνει επί Αμερικανοκού εδάφους το μεταπτυχιακό του στην αθλητική ψυχολογία, είναι αυτός που οργανώνει την ειδική στιγμή για τον "γκάνγκστερ" των ελληνικών γηπέδων στο Πανεπιστήμιο που γεννήθηκε το μπάσκετ.

Ο πρώην διεθνής άσσος του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού μόλις έγινε γνωστό ότι το Hall of fame θα προσθέσει στην οικογένεια του τον Γκάλη πρότεινε στον διευθυντή του Πανεπιστημίου του, να τιμηθεί ο Γκάλης σε ειδική εκδήλωση. Η απάντηση που πήρε ήταν θετική και μαζί με την ελληνική ομογένεια ο "Τεό" στήνει την γιορτή για την παρουσία του Γκάλη στο Πανεπιστήμιο.

Ο Σαλονικιός μάλιστα, στην διάρκεια του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν τα κανάλια Novasports για την παρουσία του Γκάλη στην Αμερική, φωτογραφήθηκε να δοκιμάζει την τύχη του σε τζαμπ σουτ "με την πρώτη μπάλα που παίχθηκε μπάσκετ" όπως αναφέρει στο blog του ο απεσταλμένος της Nova, Δημήτρης Καρύδας.

Πηγή: Novasports - Στο Φιλέ