1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2017 16:42

Τίμησαν τη μνήμη του «αετού» οι Παλαίμαχοι Ορεστιάδας

Με τον κόσμο να γεμίζει το παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας γνωστό και ως «Κλουβί», πραγματοποιήθηκε ο αγώνας που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Ορεστιάδας προς τιμήν του Νίκου Σαμαρά.
Η όλη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον αετό της Ορεστιάδας Νίκο Σαμαρά και όπως και στις προηγούμενες δεν έλειψαν οι στιγμές με έντονη συναισθηματική φόρτιση όπως όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους ακριβώς μετά το πρώτο σέρβις του αγώνα το οποίο εκτέλεσε ο εμπνευστής της εκδήλωσης Γιάννης Κυλίτσης αλλά και όταν η μπάντα του Α.Ο.Ο. έπαιξε τα αγαπημένα τραγούδια της όπως παλιά!

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, ο Γιάννης Κυλίτσης και ο Αλέξης Καμπερίδης (ιός του μεγάλου δασκάλου και προπονητή του Α.Ο.Ορεστιάδας Γιώργου Καμπερίδη που λόγω υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί) και μέσω επιστολής ο Απόστολος Χαριτωνίδης (επίτιμο μέλος των Παλαιμάχων Ορεστιάδας) και αθλητής της εθνικής ομάδας μεταμοσχευμένων αθλητών λόγω του ότι συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων αθλητών που διεξάγεται στην Μάλαγα της Ισπανίας από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Εθνική ομάδα Παμπάιδων η οποία προετοιμάζεται στο Σουφλί για την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Ικόνιο της Τουρκίας από 3 έως 17 Ιουλίου με τους προπονητές της Στέφανο Νανά και Νίκο Μούχλια ! Στον χώρο υπήρχε φιλανθρωπικός κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού Βαγγελάκη Ελευθεριάδη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ιωαννίδης Ιωάννης και Τσεπκελής Αναστάσιος.

Παλαίμαχοι Ορεστιάδας (Τεκτονίδης Γιώργος, Καμπερίδης Αλέξης): Κυλίτσης Γιάννης, Κυριαζίδης Χρήστος, Ντεβετούδης Νίκος, Γκουτσίδης Δημήτρης, Τεμελούδης Κώστας, Πασαλίδης Γιώργος, Μπάρμπας Διαμαντής, Αθανασιάδης Γιώργος, Σταμπολίδης Νίκος, Σταματόπουλος Μπάμπης, Ρουσσόπουλος Δημήτρης , Διγγελίδης Αθανάσιος, Πεταλωτής Πόλ, Μποζίδης Θοδωρής, Καλμαζίδης Γιάννης, Μητούσης Γιώργος, Παπάζογλου Γιώργος, Κεμανετζής Στέλιος, Τοπαλίδης Δημήτρης, Βλασακίδης Τάσος, Βλασακίδης Δημήτρης, Νεράντζης Δημήτρης, Ντινούδης Κώστας, Τριανταφυλλίδης Γιάννης, Κυργίδης Κώστας, Σκαρλατίδης Σάκης

Μεικτή Παλαιμάχων Έβρου(Μουστακίδης Σάκης): Κασαμπαλής Αθανάσιος, Μαρίνος Κούλης, Ανδρεάδης Γιάννης, Σιδηρόπουλός Γρηγόρης, Τσακμάκης Παναγιώτης, Καβαρατζής Σταύρος, Ζλατιλίδης Δημήτρης, Αλεξούδης Καλούδης , Τασιούλης Γιάννης

Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η Μεικτή Παλαιμάχων Έβρου με σκορ 1-2 (22-25,26-24,7-15).

Ρεπορτάζ: RadioEvros.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ