1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-06-2017 14:51

Ξεκινάει το πρωτάθλημα παλαιμάχων στη μνήμη της Άννας Ξερικού

Στο παρκέ τριών κλειστών γυμναστηρίων των Ιωαννίνων θα βρεθούν από το απόγευμα 300 περίπου παλαίμαχοι αθλητές του βόλεϊ από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και διεθνείς αθλητές του παρελθόντος, με συμμετοχές ακόμη και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τα Γιάννενα φιλοξενούν από σήμερα Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου το 13ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Πετοσφαίρισης (Ανδρών-Γυναικών), γνωστό και ως «Old Stars Game», που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας, με τη χορηγική υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος» και τη συνδρομή του ΠΕΑΚΙ, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του δήμου Ιωαννιτών που διέθεσαν τα κλειστά γυμναστήρια.

Για μια σημαντική αθλητική διοργάνωση έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και πρόεδρος της Επιτροπής Παλαιμάχων Νεκτάριος Χαλβατζής, σημειώνοντας πως συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου και το κοινό των Ιωαννίνων θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όμορφο θέαμα. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη διεθνή αθλήτρια Άννα ξερικού, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Ο κ. Χαλβατζής στάθηκε και στην οικονομική σημασία του Πρωταθλήματος για τα Γιάννενα, καθώς στην πόλη βρίσκονται 500 περίπου άτομα, αθλητές, παράγοντες του αθλήματος και συνοδοί.

Τη χαρά της για τη φιλοξενία της διοργάνωσης στα Γιάννενα εξέφρασε η πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας Σοφία Χρήστου, αναφέροντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό που υπάρχει η δυνατότητα αθλητικών εκδηλώσεων τέτοιου βεληνεκούς, σε εποχές οικονομικής κρίσης.

«Αυτό το πρωτάθλημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας», σημείωσε ο Πρόεδρος Συνδέσμου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής Ιάσων Πλατσής και εξέφρασε την ευχή κάποια στιγμή να γίνει και μία διεθνής διοργάνωση παλαιμάχων στην Ελλάδα. Ο κ. Πλατσής έκανε γνωστό πως τον «σπόρο» για το πρωτάθλημα έριξε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, συναθλητής του στο παρελθόν στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Συνολικά θα πάρουν μέρος 26 ομάδες, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τον Βόλο, το Λιτόχωρο, τη Δράμα, την Ακράτα, καθώς και δύο από τα Γιάννενα στις κατηγορίες +35 και +45 των ανδρών. Ο ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας και αθλητής με την ομάδα των Ιωαννίνων στα 45+ Παύλος Αποστόλου κάλεσε το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει τους αγώνες και σημείωσε και αυτός από την πλευρά τα οφέλη για την προβολή της πόλης και την οικονομική διάσταση του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα γίνουν στα κλειστά γυμναστήρια του Π.Ε.Α.Κ.Ι. (Λιμνοπούλα), του Πανεπιστημίου και του 6ου ΕΠΑΛ σήμερα Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, και την Κυριακή από τις 9.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ