1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 07:26

Ψάρρας: «Δεν πρέπει να... ποδοσφαιροποιείται το βόλεϊ» (video)

Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για το φιλικό των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το μήνυμα κατά της βίας και την πορεία του Εθνικού.
«Ήταν εξαιρετική η πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Πετρούπολης και ο Σωτήρης Αμαργιανάκης. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συχνότερα γιατί είναι καλό για το άθλημά μας. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που κατάφερα να ξαναέπαιξα με όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες και αντιπάλους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βόλεϊ είναι ένα άθλημα στο οποίο δεν πρέπει να υπάρχει βία. Να μην «ποδοσφαιροποιείται». Είμαστε διαφορετικοί και έτσι πρέπει να είναι. Θέλουμε λίγη δουλίτσα ακόμα για να φτάσουμε σε καλύτερα επίπεδα. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο, να έρχεται «υγιής» κόσμος να μας βλέπει με οικογένειες, γιατί το βόλεϊ είναι υπέροχο άθλημα και πρέπει να έρθει κοντά περισσότερος κόσμος.

Για την πορεία του Εθνικού Πειραιώς είπε: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά στον Εθνικό. Για μένα ήταν πρώτη εμπειρία σαν προπονητής και συνοδεύτηκε με άνοδο στη VolleyLeague. ;Hταν φοβερή η επιτυχία για την ομάδα, κυρίως των αθλητών και της διοίκησης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν αλλά εμείς θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου στη VolleyLeague. Θέλουμε να είμαστε «υγιής δύναμη» και «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ