1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2017 10:32

Όταν η Άννα έγραφε ιστορία με την Λία

Δείτε μέσω του volleynews.gr φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων την εποχή που η Άννα Ξερικού εντυπωσίαζε με τις επιδόσεις της στην άμμο, με συμπαίκτρια την Λία Μήτση που μας παραχώρησε το υλικό από το προσωπικό της αρχείο και την ευχαριστούμε γι'αυτό.

Παράλληλα παλιές συμπαίκτριες της Άννας ετοιμάζουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα στην μνήμη της, το οποίο και θα δοθεί στην οικογένεια της στο τουρνουά παλαιμάχων που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στην πόλη των Ιωαννίνων.

Όσοι γνώριζαν την Άννα και έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες μαζί της από τα χρόνια που βρισκόταν στη σάλα ή την άμμο μπορούν να στείλουν στο παρακάτω μέιλ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τις φωτογραφίες μαζί με ένα μικρό κείμενο μέχρι τις 13 Μαΐου προκειμένου να ετοιμαστεί το λεύκωμα και να είναι έτοιμο για το τουρνουά.

mitsi-xerikou.jpgmitsi-xerikou-efimerida2.jpgmitsi-xerikou1.jpgmitsi-xerikou2.jpgmitsi-xerikou-efimerida.jpgmitsi-xerikou-efimerida1.jpg

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ