1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2017 13:37

Ο ΣΦΕΕΟΠ τιμά όσους άνοιξαν τον δρόμο

Τιμητική εκδήλωση για τους πρωτοπόρους του ελληνικού βόλεϊ ανδρών πραγματοποιεί ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εφέτος 50 χρόνων από την πρώτη επίσημη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών σε διεθνή διοργάνωση (Μεσογειακοί Αγώνες, Τύνιδα 1967) ενώ ακολούθησε η παρθενική συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Τουρκία 1967).
Στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα 10.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, Α' όροφος) θα τιμηθούν για την προσφορά τους στις Εθνικές Ομάδες παλαίμαχοι διεθνείς πετοσφαιριστές της περιόδου 1950-67 ενώ θα παρουσιασθούν μοναδικά ντοκουμέντα για την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

Μια εκδήλωση τιμής και μνήμης οφειλόμενης στην προσφορά όσων άνοιξαν τον δρόμο για τη διάδοση και την καθιέρωση της πετοσφαίρισης μεταξύ των δημοφιλέστερων αθλημάτων (και) στην Ελλάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ