Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
18-03-2017 12:13

Θλίψη στο βόλεϊ για την απώλεια της Ευγενίας

Πλήθος θεσμών και ομάδων έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη για την απώλεια της προέδρου της Παλλήνης, Ευγενίας Παπαγεωργίου.

ΣΦΕΕΟΠ: «Πρότυπο ήθους, μαχητικότητας και προσφοράς»

Ο ΣΦΕΕΟΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της Ευγενίας Παπαγεωργίου, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας. Η αείμνηστη Ευγενία υπήρξε πρότυπο ήθους, μαχητικότητας στη ζωή και προσφοράς στο άθλημά μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.


Πανιώνιος: «Θερμά Συλλυπητήρια»

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον χαμό της Ευγενίας Παπαγεωργίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Τυφώνας: «Τεράστιο το έργο της»

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης και σύσσωμη η ομάδα μας, εκφράζουμε  την  θλίψη  μας  και  τα  συλλυπητήρια  μας  για  τον  θάνατο  της  Ευγενίας  Παπαγεωργίου.  Τεράστιο  το  έργο  της  και  μεγάλη  η  απώλεια.  Ανιδιοτελής  και  αγωνίστρια,  έδωσε  τα  πάντα  για  το  άθλημα  που  όλοι  αγαπάμε.  Θα  την  θυμόμαστε πάντα

ΖΑΟΝ: «Γλυκύτατος άνθρωπος»

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΖΑΟΝ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασης τους, στην οικογένεια και τους συνεργάτες της αείμνηστης Ευγενίας Παπαγεωργίου.
Η Ευγενία, ένας γλυκύτατος άνθρωπος , ήταν Πρόεδρος του ΑΟ Παλλήνης. Υπήρξε επι χρόνια παράγοντας του ελληνικού βόλεϊ , μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ, ειδική γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.
Το βόλεϊ χάνει μιά άξια και σημαντική γυναίκα .
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

Μίλωνας: «Το βόλεϊ ειναι φτωχότερο»

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ. "Ο ΜΙΛΩΝ", εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην αθλητική Οικογένεια της Παλλήνης, για την μεγάλη απώλεια της Προέδρου Ευγενίας Παπαγεωργίου.   

Μιας πραγματικής αγωνίστριας με ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του βόλλευ.

Το βόλλευ από σήμερα είναι φτωχότερο. 

Θερμά συλλυπητήρια 
   
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ "Ο ΜΙΛΩΝ"

ΕΣΠΑΑΑ: Ενός λεπτού σιγή

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Ένωσης εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά της εκλιπούσας Ευγενίας Παπαγεωργίου, μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης μας.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου ΑΟ Παλλήνης. Η ανθρωπιά, το ήθος, η αγωνιστικότητά, και η μεγάλη προσφορά της στο άθλημα μας, ήταν τα στοιχεία που την χαρακτήριζαν και την έκαναν αγαπητή σε όλους μας.

Το Δ.Σ. τιμώντας την μνήμη της αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σ΄ όλους τους αγώνες της Ένωσης μέχρι την ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της.

Θα μείνει στη μνήμη μας ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει."