1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2017 14:02

Yearbook 2016 από την ΕΠΕΣΘ και τον Ζαχαρία Νικολαΐδη

Κατεβάστε το αρχείο:
Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου εκδόθηκε το YEARBOOK 2016, το ετήσιο αλμανάκ του βόλεϊ που εκδίδει η Ενωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Ζαχαρία Νικολαΐδη.
 Το Yearbook εκδόθηκε για 23η συνεχόμενη χρονιά και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ενωσης (www.epesth.gr), από όπου οι φίλοι του βόλεϊ μπορούν να το κατεβάσουν και να το κρατήσουν στο αρχείο τους.

Στις 68 σελίδες του υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των διοργανώσεων της ΕΠΕΣΘ, των Εθνικών και Πανελληνίων πρωταθλημάτων σάλας και Beach Volley, των διεθνών διοργανώσεων και ελληνικών συμμετοχών σε αυτές, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους πρωταγωνιστές του 2016 και τις εθνικές μας ομάδες. Ολες οι εκδόσεις από το 1994 και μετά, που ουσιαστικά αποτελούν το αγωνιστικό αρχείο της Ενωσης, υπάρχουν επίσης αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ενωσης.

Η ΕΠΕΣΘ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η έκδοση του Yearbook με την υπάρχουσα μορφή θα συνεχιστεί αφιλοκερδώς από τον κ. Ζαχαρία Νικολαΐδη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ