1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2016 11:21

«Πέρασε ένας χρόνος, αλλά θα είσαι πάντα εδώ»

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο προπονητής της Θέτιδας, Χρήστος Παπαθανασίου και η ομάδα δεν τον ξέχασε. 
«Πέρασε ένας χρόνος από εκείνο το βράδυ στις 19 Δεκεμβρίου και όχι δεν έφυγες, ούτε θα φύγεις από κοντά μας, αφού είσαι ο Άνθρωπος μας και αυτός που έβαζε πάντα την ομάδα πάνω από όλα. Η δική σου στάση θα σηματοδοτήσει το άμεσο μέλλον της οικογένειας σου, της Θέτιδας.

Χρήστο μας θα σε ευχαριστούμε πάντοτε για όλα, θα σε λατρεύουμε, δεν θα σε αφήσουμε ποτέ πίσω, θα είσαι για πάντα δίπλα μας, να μας δίνεις δύναμη και χαμόγελα να συνεχίσουμε το έργο σου και να το μεταφέρουμε στις γενιές που θα ενταχθούν στην οικογένεια μας.

Είναι η μεγάλη σου καλοσύνη που θα μας δίνει πνοή στα δύσκολα να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο, καθώς αυτό που έχει σημασία στο τέλος πριν την αρχή είναι αυτό...η καλοσύνη που μένει...και οι νέες γενιές που έρχονται να αλλάξουν τον κόσμο», αναφέρει το μήνυμά της

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ