1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2016 21:03

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο του Ζαχαρία Νικολαΐδη από την ΕΠΕΣΘ

Μετά από 27 χρόνια μεγάλης και ανεκτίμητης προσφοράς στην προβολή του βόλεϊ και όχι μόνο ο συνάδελφος Ζαχαρίας Νικολαΐδης με ανοικτή του επιστολή ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη μάχιμη δημοσιογραφία και την ΕΠΕΣΘ λόγω συνταξιοδότησης. Ο Νικολαΐδης ευχαριστεί τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ Νίκο Βαρσάμη τον αείμνηστο Θανάση Γεωργιάδη και τον Γιώργο Μανωλόπουλο καθώς και την Ελένη Αποστολίδου για την πολυετή συνεργασία. Η επιστολή του Ζαχαρία Νικολαΐδη:

Αγαπητοί φίλοι του βόλεϊ,

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε (λόγω της συνταξιοδότησής μου) η συνεργασία μου με την ΕΠΕΣΘ και έπειτα από 27 χρόνια έφτασε η ώρα να αποχωρήσω από την θέση του Υπευθύνου Τύπου της Ενωσης. Για τον λόγο αυτό θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε επί δυόμισι δεκαετίες.

Ολα αυτά τα χρόνια συναντιόμασταν καθημερινά στα γήπεδα και χάρη στη δική σας βοήθεια υλοποιήθηκαν αρκετές ιδέες για την προβολή του βόλεϊ, όπως η επί 23 χρόνια έκδοση του Yearbook της ΕΠΕΣΘ (1994-2016), το επετειακό βιβλίο «Οι Παλιές Φωτογραφίες» (1998) και το ντοκιμαντέρ «Matchball» (2008), τα All Star Games (1999-2006) και, τελευταία, η ΕΠΕΣΘ TV (2011-2015). Ελπίζω ότι οι πρωτοβουλίες αυτές θα αφήσουν στο άθλημα ένα αρχείο χρήσιμο για τις μελλοντικές γενιές.

Αποχωρώντας από την Ενωση θεωρώ χρέος να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο Νίκο Βαρσάμη, που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτήν, καθώς και όλους τους προέδρους και μέλη των ΔΣ με τους οποίους συνεργάστηκα. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω ξεχωριστά τον αείμνηστο Θανάση Γεωργιάδη και τον Γιώργο Μανωλόπουλο, γιατί χάρη στη διορατικότητα και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στο διάστημα της προεδρίας τους, η ΕΠΕΣΘ έγινε η κορυφαία Ενωση της χώρας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κ. Ελένη Αποστολίδου, με την οποία κάναμε μαζί αυτό το ταξίδι από το 1989 μέχρι σήμερα, καθώς και τις υπόλοιπες συναδέλφους με τις οποίες συνεργάστηκα κατά καιρούς στην Ενωση. Περισσότερο από όλους, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τα σωματεία. Με τους περισσότερους η φιλία παραμένει το ίδιο δυνατή, όπως ήταν και συνεργασία μας.

Εύχομαι στο νέο ΔΣ της ΕΠΕΣΘ και στον συνάδελφο Γιώργο Μαντζιούκη καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν.
Ζαχαρίας Νικολαΐδης

Δημοσιογράφος
Μέλος ΕΣΗΕΜΘ & ΠΣΑΤ

2 σχόλια

  • Comment Link Pol Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 09:21 posted by Pol

    Zαχαρια σε ευχαριστω για την πολυχρονη προσφορα σου στο αθλημα που αγαπαμε. Λιγοι στη χωρα μας υπηρετησαν το βολει με τον δικο σου τροπο και αγαπη.

  • Comment Link gk Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 14:52 posted by gk

    To volley της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδος είναι φτωχότερο. Ο Ζαχαρίας υπηρέτησε το βόλλεϋ (τον αθλητισμό), με ήθος, με προσωπικό κόστος, με αυταπάρνηση. Εργάτης ακούραστος, αθόρυβος, μακριά από την προβολή, χωρίς διαχωριστικές γραμμές (ο Ζαχαρίας ΟΛΩΝ), φωτεινό παράδειγμα, μονοπάτι για να βρει τον δρόμο της καταξίωσης το volley. ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ