Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-03-2013 18:07

Φωνάζουν... γιούπι στον Ολυμπιακό για τις αποφάσεις της δικαστίνας

Με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός και με έναν μήνα απαγόρευση ο έφορος Νίκος Κατσιούρας για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στον Πειραιά μάλλον θα πρέπει να φωνάζουν... γιούπι καθώς η αθλητική δικαστής Παναγιώτα Γιούπη όπως και στην περίπτωση του αγώνα Ρέθυμνο - Ηρακλής Κηφισιάς δεν έλαβε υπόψιν της τις εκθέσεις των διαιτητών αλλά σε άλλα αποδεικτικά στοιχεία. Στην περίπτωση του ΑΕΚ - Ολυμπιακός έκρινε πιο αξιόπιστες τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας από τις εκθέσεις των διαιτητών, ενώ στο Ρέθυμνο - Ηρακλής Κηφισιάς είχε δει και το βίντεο.


Η αθλητικός δικαστής επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

α) στον έφορο του σωματείου Ολυμπιακός ΣΦΠ Κατσιούρα Νίκο την ποινή απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για ένα (1) μήνα,

β) Αθωώνει τον παράγοντα του ίδιου σωματείου Δαλέζιο Ιωάννη,

γ) επίσης αθωώνει τον παράγοντα του ίδιου σωματείου Ρούσο Ευάγγελο, για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 23/2/13 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επίσης για τον ίδιο αγώνα επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο Ολυμπιακός ΣΦΠ. Οι τρείς παράγοντες του Ολυμπιακού  παρουσιάστηκαν και απολογήθηκαν αυτοπροσώπως , ενώ το σωματείο του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο Χρήστο Ηλιάδη.
 

1 σχόλιο

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 10:00 posted by AEKVCfan

    στο redopinion κάτι έγραφαν για το χαιδεμένο και το αποπαίδι.. ντροπή..απλά ντροπή... έγγραφη επίπληξη; αν έχεις το θεό σου δηλαδή...