1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2013 19:39

«Τα λόγια είναι φτώχεια» (video)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Χρήστος Πάτρας, κλήθηκε να μιλήσει για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά εμφανώς συγκινημένος, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στον εκλιπόντα συμπαίκτη του στον «δικέφαλο», Γιώργο Κατσαμούρη. 

«Πέρα από το παιχνίδι έχουμε την δεύτερη μεγάλη απώλεια στον χώρο του βόλεϊ, τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Κατσαμούρη. Ήταν συμπαίκτης μου στον ΠΑΟΚ και από τα καλύτερα παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Σε τέτοιες στιγμές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο χώρος του βόλεϊ υποβαθμίστηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Νίκος Σαμαράς ήταν ένας σούπερστάρ και ο Γιώργος Κατσαμούρης ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά του βόλεϊ. Η απώλειά του είναι μεγάλη. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Είναι κρίμα γιατί ήταν νέος και γεμάτος ζωή και χαμόγελο. Από κει και πέρα το παιχνίδι θα γίνει σε φορτισμένο κλίμα. Και για μένα και για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Επί του παρόντος δεν πρέπει να πούμε παραπάνω πράγματα».

Δείτε το video εδώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ