1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2013 18:04

Ο Γιώργος Κατσαμούρης όταν κλήθηκε στην Εθνική Νέων πριν 30 χρόνια

Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό αρχείο του Θανάση Μαργαρίτη και είναι τραβηγμένη πριν από 30 χρόνια (καλοκαίρι 1983). Είναι η φουρνιά των αθλητών της Εθνικής Νέων. Με το Νο 10 είναι ο Γιώργος Κατσαμούρης, αριστερά ο τότε ομοσπονδιακός Θανάσης Μαργαρίτης και δεξιά ο τότε ΓΓ της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης. Μεταξύ των παιδιών που διακρίνονται είναι ο Παύλος Καραμαρούδης, ο σημερινός προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Μπακοδήμος κ.α. Ο Μαργαρίτης συγκλονισμένος από τον θάνατο του Γιώργου Κατσαμούρη είπε:

«Είχα την τύχη να τον έχω παίκτη μου στην Εθνική Νέων και δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι δεν θα είναι πια κοντά μας. Τότε ήταν ο πασαδόρος της ΧΑΝΘ. Γνώρισα ένα έξυπνο παιδί, πειθαρχημένο και συγκροτημένο μέσα στο γήπεδο. Ηταν το παιδί του προπονητή. Ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Τον θεωρούσα τον μελλοντικό πασαδόρο της Εθνικής ομάδας. Οταν εγώ πήγα στην Εθνική Ανδρών ξέρω ότι τον κάλεσαν στην Εθνική Εφήβων αλλά μετά δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε στην καριέρα του. Ο κόσμος του βόλεϊ εξακολουθεί να δέχεται πλήγματα. Ένας εξαίσιος βολεϊμπολίστας και άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Είναι άδικο να χάνονται τόσο νέοι άνθρωποι. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Γιώργο!».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ