1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2016 13:04

«Το ελληνικό βόλεϊ έχει ανάγκη από επιτυχίες»

Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για το ιστορικό φιλικό της ομάδας του 87 με την Αγία Παρασκευή και για την ανταγωνιστικότητα του φετινού πρωταθλήματος.
«Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μας. Θεωρώ ότι ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα. Περάσαμε για άλλη μια φορά καταπληκτικά. Αυτό δείχνει ότι η παρέα, η χημεία και η συγκυρία δημιουργούν τις μεγάλες ομάδες.

Δυστυχώς εδώ και τόσα χρόνια αυτή η επιτυχία είναι η κορυφαία για το ελληνικό βόλεϊ. Από τη μία ήμασταν τυχεροί που το ζήσαμε, αλλά η χώρα μας και το βόλεϊ έχει ανάγκη από επιτυχίες για να βοηθηθεί το άθλημα και η χώρα.

Το πρωτάθλημα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή. Θεωρώ ότι έχει ξεκαθαρίσει η τετράδα. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ποιότητα δεν είναι ιδιαίτερα καλή. Κάθε χρόνο πάμε και πιο κάτω. Στην τελική φάση μπορεί να ανέβει το επίπεδο των ομάδων. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ εφόσον ενισχυθεί με έναν καλό ακραίο είναι τα μεγάλα φαβορί»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ