1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-12-2015 13:32

Κατάθεση στεφάνου από τον ΠΑΣΑΠ

Συλλυπητηρια ανακοίνωση για την απώλεια του Χρήστου Παπαθανασίου εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ
Συγκλονισμένο τo Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη θλίψη του στην οικογένεια και τους οικείους του Χρήστου Παπαθανασίου, που το βράδι της 19ης Δεκεμβρίου έφυγε σε ηλικία 45 ετών από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας για μια ακόμη φορά στο πένθος την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ.

Ο εκλιπών τεχνικός των γυναικών της Θέτιδας Βούλας, ήταν γνωστός για την πολυετή και σημαντική προσφορά του στο άθλημα, τόσο παλιότερα ως διεθνής αθλητής αλλά και ως προπονητής. Ένας ανθρωπος καλοσυνάτος με ξεχωριστό ήθος και αξιοπρέπεια, προσηλωμένος στις  υψηλές αξίες, στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους.

Με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα που θρηνεί το άθλημα, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, αποφάσισε την κατάθεση στεφανιού στην κηδεία του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…































Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ