1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2015 19:32

Η κλήρωση της Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-15 από το Golf της Γλυφάδας

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Golf στην Γλυφάδα θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά η κλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16. Στον υπαίθριο χώρο βρίσκονται εκπρόσωποι των ομάδων, προπονητές, αθλητές, βετεράνοι, ομοσπονδιακοί προπονητές και εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.


Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16 αλλά και στο φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου 2016. Ο Ταρνατόρος είπε:

«Ευχαριστούμε τον κύριο Σαλαπατάρα και την διοίκηση του Golf της Γλυφάδας για την φιλοξενία. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε το καλύτερο για το άθλημα που υπηρετούμε και αγαπούμε. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό.

Έχουμε πολύ καλούς αθλητές, πολύ καλούς ξένους αθλητές και εγνωσμένης αξίας Έλληνες και ξένους προπονητές. Υπάρχει μία προσπάθεια καθ΄ όλη την προσπάθεια του έτους έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους εκπροσώπους των σωματείων για να προετοιμάσουμε το νέο πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι να έχουμε πρωταγωνιστές τους αθλητές και τους προπονητές. Είμαστε υπερήφανοι που αυτό το πρωτάθλημα έχει ενώσει όλες τις ομάδες. Είμαστε μία γροθιά μαζί με τους χορηγούς μας και ειδικά τους δύο μεγάλους, τον ΟΠΑΠ και την ΝΟVA. Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές μας, τον κόσμο που γεμίζει τα γήπεδα. Ραντεβού στις 24 Οκτωβρίου για το εναρκτήριο σερβίς του πρωταθλήματος.

Αποφασίσαμε η τελική φάση του League Cup να γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου 2016».

Την παρουσίαση κάνει η βολεϊμπολίστρια Έλενα Χριστοδούλου και ο δημοσιογράφος Παντελής Λώλης.

Ο νέος προπονητής του νταμπλούχου ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Ελλάδα. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τις ομάδες που αγωνίστηκα αλλά τώρα έχω το ρόλο του προπονητή. Ξέρω πως αναλαμβάνω μεγάλο φορτίο όχι μόνο επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που ζητάει επιτυχίες αλλά επειδή είναι νταμπλούχος. Στόχος είναι να κρατηθούμε στην κορυφή και να δέσουμε γρήγορα ως ομάδα. Θα κυνηγήσουμε όλους τους στόχους στην Ελλάδα και καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την περσινή σεζόν που τελείωσε ιδανικά με το νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σαν πρωταθλητής αλλά υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να γίνουμε και πάλι ομάδα. Με τις αλλαγές που έγιναν και τον κορμό της περσινής ομάδας θα τα καταφέρουμε. Περιμένουμε και τους δύο Κουβανούς για να συμπληρωθεί το ρόστερ».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα ειπε: «Το σημαντικό για εμάς δεν είναι η σειρά των αγώνων αλλά να παρουσιαστούμε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε όλες τις ομάδες. Σε κάθε αγώνα που θα παίζουμε θα πρέπει να βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας προφίλ όλο και περισσότερο και στο τέλος τις σεζόν να βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας».

Ο αρχηγός και διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Κάνουμε νέο ξεκίνημα για τη νέα περίοδο. Γίνεται σκληρή προπόνηση και βρισκόμαστε στο "πικ" της προετοιμασίας μας. Δουλεύουμε σκληρά για να κατακτήσουμε αυτά που χάσαμε πέρσι. Στόχος του Ολυμπιακού είναι το νταμπλ και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε πριν την κλήρωση: «Συγχαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές. Περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό μία ομάδα που θα θυμίζει τις καλές στιγμές του παρελθόντος».

Ο προπονητής του ΑΟ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Κρατάμε και εφέτος χαμηλά τη μπάλα και πάμε για την έκπληξη. Η νέα σεζόν θα είναι ιδιαίτερη για πολλές ομάδες και θα περιμένουμε να τη ζήσουμε. Με την προσθήκη των Χριστοφιδέλη, Στεφάνου σίγουρα η ομάδα μας θα γίνει πιο ποιοτική».Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας: «Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία εκδήλωση. Βασίζομαι στα παιδιά που έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στον Άρη. Στόχος είναι η παραμονή και μήπως μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας είπε: «Η εκδήλωση αυτή αναβαθμίζει τη Λίγκα και το πρωτάθλημα. Κάνουμε νέο ξεκίνημα σε νέες βάσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια η διοίκηση με φίλαθλα αισθήματα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Με ελληνόπουλα στο ρόστερ και με το dna που έχει ο σύλλογος στο βόλεϊ αισιοδοξούμε πως θα ισορροπήσουμε στη μεγάλη κατηγορία».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Σιδέρης είπε: «Εκ μέρους της ΕΟΠΕ και του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη εύχομαι να υγεία και το πρωτάθλημα να συμβάλει στην άνοδο του αθλήματος. Η ΕΟΠΕ με την ΕΣΑΠ έχουν καλή συνεργασία και κοινό στόχο. Μέσα από τις δυσκολίες που προκαλεί η οικονομική κρίση προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά το βόλεϊ και έχουμε κερδίσει πολλές μάχες μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Γιόχαν Ισακσον είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μου και την παραμονή μου στην Ορεστιάδα. Έχουμε φτιάξει καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Δουλεύουμε πολύ αυτή την περίοδο για να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα ντέρμπι με τον Εθνικό.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκης Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Δείξαμε αγάπη και υπομονή για να επιστρέψουμε. Ήταν μια κακή παρένθεση η Α2. Θέλουμε να κάνουμε μια σταθερή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Μάνος Δημητριάδης είπε: «Συχγαρητήρια για την όμορφη εκδήλωση. Ο Παμβοχαϊκός είναι το 6ο λιμάνι στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στο Βραχάτι».

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην ειδική βράβευση του Γιώργου Παπάζογλου εκ μέρους της ΕΣΑΠ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ. Μετά από 25 χρόνια πρωταθλητισμού ο 42χρονος κεντρικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση αρχίζοντας την καριέρα του προπονητή ως συνεργάτη του Σάκη Μουστακίδη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Ευχαριστώ την ΕΣΑΠ για την τιμή που μου κάνει. Κατάφερα αυτό που αγαπώ να το κάνω επάγγελμα. Έζησα μεγάλες και ωραίες στιγμές. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος», είπε ο Γιώργος Παπάζογλου ο οποίος συγκινήθηκε όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσης του η NOVA πρόβαλε βίντεο με χαιρετισμό από τους δύο υιούς του από την Αλεξανδρούπολη, ενώ ο Παντελής Λώλης του έδωσε μία κίτρινη κάρτα καθώς ποτέ στην καριέρα του δεν είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα.

Το λόγο πήρε ο Σάκης Μουστακίδης που δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να κάνω αναφορά στον Γιώργο Παπάζογλου. Λυπάμαι που δεν θα τον έχω ως... πασαδόρο, λυπάμαι που δεν θα κάνει πράξη την επιθυμία του να σταματήσει μετά τον Βασίλη Κουρνέτα, αλλά χαίρομαι που θα τον έχω συνεργάτη στον Εθνικό. Είναι μια σεζόν ειδικού σκοπού για τον Εθνικό. Θα χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Ας είμαστε καλά, να παίξουμε καλό βόλεϊ και θα δούμε τι θέσει θα πάρουμε».

Ο κόουτς της Λαμίας Θανάσης Κατσιγιάννης είπε: «Ξεκινάει μια ακόμα σεζόν. Στόχος είναι η παραμονή, θα κάνουνε ότι μπορούμε».

Την παράσταση έκλεψε ο διαγώνιος του Φοίνικα Σύρου Τόμισλαβ Ντόκιτς ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια της ομάδας του: «Θέλουμε να παίξουμε τελικό ξανά. Είναι η ώρα να είμαστε πρώτοι μετά την 3η, την 5η και τη 2η θέση. Είναι δύσκολο, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε», είπε ο Ντόκιτς ο οποίος έφερε μαζί του και δώρα. Στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο παρέδωσε φωτογραφικό λεύκωμα με φωτογραφίες από τη Σύρο και στην διευθύντρια της ΝOVA Κατερίνα Κασκανιώτη έδωσε έναν τσελεμεντε με παραδοσιακές συριανές συνταγές.

Τρεις μεγάλες δόξες του ελληνικού βόλεϊ, ο Τάσος Τεντζέρης, ο Γιάννης Φάκας και ο Άκης Χατζηαντωνίου έδωσαν αίγλη στην διαδικασία της κλήρωσης, ενώ τους δόθηκε ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά. « Δεν θα ξεχάσω την πρώτο μου πρωτάθλημα που πήραμε με τον Παναθηναϊκό. Χάναμε 2-1 σετ και νικήσαμε 3-2 τον Ολυμπιακό. Όταν κερδίζαμε πηγαίναμε πρωί πρωί για να διαβάσουμε εφημερίδες. Όταν χάναμε δεν βγαίναμε από το σπίτι».

Ο Γιάννης Φάκας συμπλήρωσε: «Ζούσαμε για αυτά τα ντέρμπι. Συνήθως στον Ολυμπιακό δεν χάναμε, αλλά όταν συνέβαινε πενθούσαμε για πολύ καιρό».

Ο Άκης Χατζηαντωνίου είπε: «Όλη η καριέρα μου είναι γεμάτη ωραίες στιγμές. Μου έχει μείνει στο μυαλό το πρώτο πρωτάθλημα που πήρα με τον Παναθηναϊκό το 1995».

Ο παπάς Κωνσταντίνος Δευτερέος που είναι το νέο μέλος στη διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας θα έχει θέση στον πάγκο της Ορεστιάδας.

Ο αρχηγός και διαγώνιος της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εκδήλωση. Θέλουμε να πιστεύουμε στην Παναχαϊκή πως έκλεισε η κακή παρένθεση που είχαμε στην Α2. Δείξαμε αγάπη και υπομονή, δεν τα παρατήσαμε και επιστρέψαμε στην Volleyleague. Άλλη θα τα είχαν παρατήσει. Θέλουμε μία σταθερή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι το έκτο λιμάνι στην καριέρα μου. Είναι μία επαρχιακή ομάδα με σταθερή πορεία και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Βραχάτι».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος που επιστρέφει στη Volleyleague μετά από τρία χρόνια είπε: «Μετά από μία περίοδο που ήθελα να μείνω εκτός επιστρέφω σε μία ομάδα της Πελοποννήσου που έχει κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε από το μηδέν μία νέα ομάδα και θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Ακολουθεί η κλήρωση:

VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15
Α΄ΓΥΡΟΣ
1η αγωνιστική - Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015
ΜVP:
Γ.Σ.Λαμία - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-0 (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 0-0) Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο. Κηφισιάς - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Α.Ο. Ορεστιάδας - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Αρης Α.Σ. - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
2η αγωνιστική  - Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015
MVP:
Αρης Α.Σ. - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Παναθηναϊός Α.Ο. - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
3η Αγωνιστική - Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015
MVP:
Π.Α.Ο.Κ. - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

  Περιγραφή

Γ.Σ.Λαμία - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
4η Αγωνιστική - Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015
ΜVP:
Άρης Α.Σ. - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
5η Αγωνιστική - 21 Νοεμβρίου 2015
MVP:
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Παναθηναικός Α.Ο.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
6η αγωνιστική - Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

MVP:
Άρης Α.Σ. - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
7η Αγωνιστική - Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015
MVP:
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
8η Αγωνιστική - Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015
MVP:
Άρης Α.Σ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
9η Αγωνιστική - Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
MVP:
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - ΜΓΣ Εθνικός Αεξανδρούπολης   Περιγραφή
10η Αγωνιστική - Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015
MVP:
Άρης Α.Σ. - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
11η Αγωνιστική - Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 
MVP:
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
Β΄ΓΥΡΟΣ
12η αγωνιστική - Σάββατο 12 Iανουαρίου 2016
MVP:
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός - Γ.Α.Σ. - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Α.Ο. Κηφισιάς   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
 13η αγωνιστική - Τετάρτη 23 Iανουαρίου 2016
MVP:
Γ.Σ.Λαμία - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.

  Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
14η αγωνιστική - Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016
MVP:
Άρης Α.Σ. - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή 
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή 
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή 
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
15η αγωνιστική - Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016
MVP:
Α.Ο.Κηφισιάς - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
16η αγωνιστική - Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016
MVP:
Άρης Α.Σ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
17η αγωνιστική - Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016
MVP:
Α.Ο.Ορεστιάδας - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
18η αγωνιστική - Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016
MVP:
Άρης Α.Σ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
19η αγωνιστική - Σάββατο 5 Μαρτίου 2016
MVP
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
20η αγωνιστική - Σάββατο 12 Μαρτίου 2016
MVP:
Άρης΄Α.Σ. - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο. - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
21η αγωνιστική - Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016
MVP:
Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ. - Άρης Α.Σ.   Περιγραφή
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση - Γ.Σ.Λαμία   Περιγραφή
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.   Περιγραφή
Ηρακλής Πετοσφαίριση - Α.Ο.Κηφισιάς   Περιγραφή
Α.Ο.Ορεστιάδας - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου   Περιγραφή
Παναθηναϊκός Α.Ο.  - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης   Περιγραφή
22η αγωνιστική - Σάββατο 26 Μαρτίου 2016
MVP:
Άρης Α.Σ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.   Περιγραφή
Γ.Σ.Λαμία - Παμβοχαϊκός Γ.Α.Σ.   Περιγραφή
Π.Α.Ο.Κ. - Παναχαϊκή Πετοσφαίριση   Περιγραφή
Α.Ο.Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Περιγραφή
Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Πετοσφαίριση   Περιγραφή
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Α.Ο.Ορεστιάδας   Περιγραφή



 

Oλο το πρόγραμμα: ΕΔΩ

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ