1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2015 12:26

Μένει στην Ορεστιάδα ο «Ρίμπο»

Η Ορεστιάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του Δημήτρη Ριζόπουλου, ο οποιος θα συνεχίσει στον Έβρο για δεύτερη σεζόν. Ο 21χρονος ακραίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας που οδήγησε στην εύκολη παραμονή στη Volleyleague.


H ανακοίνωση αναφέρει:

Για δεύτερη χρονιά ο Σερραίος ακραίος θα αγωνιστεί με τα πράσινα αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για την επέκταση της συνεργασία τους.Ο Δημήτρης Ριζόπουλος τη χρονιά που μας πέρασε κέρδισε τον φίλαθλο κόσμο της Ορεστιάδας και το γεγονός της παραμονής του στην ομάδα για δεύτερη σεζόν αποδεικνύει ότι ο ΑΟΟ ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του 31χρονου «Ρίμπο»






Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Κώστας Ριζόπουλος: «Όνειρό μου ένα νέο κλειστό γυμναστήριο στις Σέρρες» (video)
    Η ζωντανή ιστορία του Σερραϊκού βόλεϊ και εμβληματικόςς προπονητής της πιο αντιπροσωπευτικής ομάδας του νομού, της Σίρις, Κώστας Ριζόπουλος, μέσω της κάμερας του volleyball.gr εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά που η πόλη του φιλοξενεί μετά από 27 χρόνια μία μεγάλη διοργάνωση.

  • Νέος προπονητής στην Ορεστιάδα ο Μιχάλης Κόβατς
    Ο Μιχάλης Κόβατς, πρώην παίκτης της Ορεστιάδας και του Παναθηναϊκού, είναι ο νέος προπονητής του Εβρίτικου συλλόγου, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΘΡ.
  • Γιώργος Γιάτσης: «Στην κρίση πρέπει να αναζωπυρώνουμε το παρελθόν μας»
    Ο Γιώργος Γιάτσης αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον ΑΟ Σερρών και μαζί με τους Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, Κώστα Αλελή,

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ