1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-11-2013 15:21

Συγκίνηση στο ελληνικό βόλεϊ και συλλυπητήρια για τον Περσιανλή

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος του ελληνικού βόλεϊ από την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή.
ΕΟΠΕ: Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, συγγενείς και φίλους του άτυχου Έλληνα προπονητή, ο οποίος άφησε πίσω του μία κόρη, την 17χρονη Στελίνα.

ΕΣΑΠ: Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. σοκαρισμένοι από τη νέα τραγική είδηση που συγκλονίζει το ελληνικό βόλεϊ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή. «Έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος. Ένας ακούραστος εργάτης του βόλεϊ. Είμαστε σοκαρισμένοι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος , η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή που «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Το ελληνικό βόλει πενθεί την απώλεια ενός εξαιρετικού προπονητή,  αλλά κυρίως ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων εκφράζει  τη βαθιά λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή  που έφυγε τόσο ξαφνικά  από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος , ένας ακούραστος εργάτης του βόλεϊ ένας εξαιρετικός προπονητής. Καλό ταξίδι Γιώργο! Περισσότερα εδώ
 
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Η είδηση της απώλειας του Γιώργου Περσιανλή σκόρπιασε θλίψη στην οικογένεια του Άρη με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ να αναρτούν συλλυπητήριες ανακοινώσεις. Περισσότερα εδώ
 
ΑΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Το Δ.Σ. οι προπονητές, οι αθλητές και αθλήτριες του Ασκληπιού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Γιώργου Περσιανλή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, γεμίζοντας με θλίψη την οικογένεια του βόλεϊ. Καλό ταξίδι Γιώργο.

ΤΑΑ ΑΕΚ: Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Περσιανλή, ενός πραγματικού εργάτη του ελληνικού βόλεϊ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα στο γήπεδο και πάνω στην εκτέλεση του καθήκοντος, μας συγκλόνισε βαθύτατα. Το Δ.Σ του ΤΑΑ ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Άρη.

ΠΑΣΑΠ: Τo Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή, του οποίου η καρδιά, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, σταμάτησε στα 48 του χρόνια να "χτυπά" , βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ . Ο εκλιπών τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Άρη, ήταν γνωστός για τη σημαντική του προσφορά στο άθλημα, καθώς στο παρελθόν διετέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής στις ανδρικές ομάδες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Επίκουρου Πολίχνης, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός για το ξεχωριστό του ήθος. Με την ευχή και ελπίδα, ετούτη να είναι η τελευταία απώλεια που θρηνεί η οικογένεια του αθλήματος, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε, στη μνήμη του αποβιώσαντα, να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του, σήμερα στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σκορπίζοντας σε όλους θλίψη και οδύνη. Ο απροσδόκητος χαμός του Γιώργου Περσιανλή αφήνει ακόμη πιο φτωχό το Ελληνικό βόλεϊ, το οποίο έχασε έναν άνθρωπο που τον διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια, η εργατικότητα και η μεγάλη του αγάπη για το άθλημα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ: Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη κ. Γιώργου Περσιανλή. Δυστυχώς, το ελληνικό βόλεϊ θρηνεί μία ακόμη άδικη απώλεια μέσα στο 2013. Ο Γιώργος Περσιανλής ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

HΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και όλη η οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια προς τους συγγενείς του προπονητή & μεγάλου δάσκαλου του βόλεϊ Γιώργου Περσιανλή που έφυγε τόσο ξαφνικά μέσα στο παρκέ που τόσα είχε προσφέρει. Καλό ταξίδι Γιώργο.
Για τον Γ.Σ. Κηφισιάς “Ο Ηρακλής”,
Αιμίλιος Μαυριτσάκης
Πρόεδρος
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.: Ο Παναθηναϊκός Α.Ο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προπονητή του Άρη, Γιώργου Περσιανλή, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.
 
Γ.Α.Σ.ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που αναφέρει: «Το ελληνικό βόλεϊ είναι φτωχότερο από την Κυριακή (10/11), καθώς έφυγε από κοντά μας, ο Γιώργος Περσιανλής, ένας καταξιωμένος προπονητής και ακούραστος εργάτης του βόλεϊ. Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: O Δημόκριτος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια  στη  μεγάλη οικογένεια του Άρη αλλά και στο ελληνικό βόλει και τον αθλητισμό γενικότερα για τον πρόωρο και άδικο χαμό του κ. Γιώργου Περσιανλή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Με βαθιά οδύνη εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας και στη σύζυγο και στην κόρη του Στελλίνα. Κουράγιο και καλή δύναμη. 
 
ΟΔΒΕ:Ακόμη μία φορά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η οικογένεια του βόλεϊ αποχαιρετά ένα μέλος της. Ο Γιώργος έφυγε άδικα και πρόωρα από κοντά μας, Όμως η προσφορά του στο άθλημα, αλλά και το ήθος του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη σκέψη μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΒΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ