1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-08-2013 17:38

«Ζω... κάτι μαγικό»

Έφτασε μετά από ένα μακρύ ταξίδι στο Κατοβίτσε, καθώς έφυγε νωρίς το πρωί της Τετάρτης απο το Χάρκοβο και έφτασε αργά το βράδυ μέχρι την Ζόρι, πόλη της Πολωνίας. Ο λόγος για τον Ντίμα Φιλίποφ που απο την Δευτέρα ξεκινάει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, στην προετοιμασία με την νέα του ομάδα, την Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Ο διεθνής πασαδόρος, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της Γιαστρέμπσκι, υπέγραψε το νεό του συμβόλαιο και φωτογραφήθηκε φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, μίλησε στο volleyball.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του αλλά και στο τι αφήνει πίσω του.

-Έχεις συνειδητοποιήσει αυτό το μεγάλο άλμα που επιχειρείς στην καριέρα σου, αγωνιζόμενος πλέον σε ένα από τα κορυφαία, σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, πρωταθλήματα της Ευρώπης;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμη το τι ακριβώς έχει συμβεί. Από το βράδυ της Τετάρτης όμως που βρίσκομαι πλέον στην Πολωνία, καταλαβαίνω ότι ανήκω πλέον σε ένα διαφορετικό βολεϊκό κόσμο. Είναι κάτι που το ήθελα πάντα και τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία θέλω να την αρπάξω».

-Ποια ήταν η συμβουλή που σου έδωσε ο πατέρας σου πριν ξεκινήσεις το ταξίδι;
«Αυτό που μου είπε είναι ότι με πιστεύει και είναι σίγουρος για τις ικανότητες μου. Γενικά όμως η οικογένεια μου είναι πάντα στο πλευρό μου κι αυτό μου δίνει περισσότερη δύναμη».

-Κάθισες κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και σκέφτηκες πόσο γρήγορα έχουν εξελιχθεί όλα και πως μέσα σε έξι χρόνια βρέθηκες σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Πολωνίας;
«Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές και ειλικρινά αυτό που ζω είναι κάτι μαγικό. Φυσικά δεν θα μπορούσα να ζω το όνειρο μου, αν δεν είχα τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων αυτά τα έξι χρόνια που ήταν πάντα δίπλα μου και θέλω να τους ευχαριστήσω. Αρχίζοντας από τότε που έτρεχα για το διαβατήριο μου που με βοήθησαν οι Τάσος Τεντζέρης, Ρούλης Αγραπιδάκης κι ο τότε πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας και συνεχίζοντας όλα αυτά τα χρόνια με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους είναι απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου δώσανε προκειμένου να πάω μπροστά.

-Τι θα σου λείψει περισσότερο από την Ελλάδα και ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση που θα πάρεις μαζί σου;
«Θα μου λείψουν τα πάντα… Η Ελλάδα είναι μια μοναδική χώρα κι όποιος ζήσει έστω για λίγο δεν θέλει να φύγει από εκεί. Θα μου λείψουν οι φίλοι μου, ο τρόπος ζωής, το Καραϊσκάκη, το ΣΕΦ, όλα… Όσον αφορά την πιο δυνατή ανάμνηση; Έχω πάρα πολλές, αλλά νομίζω ότι ξεχωρίζει το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η πιο δυνατή στιγμή μέχρι στιγμής στην καριέρα μου»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ