1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-08-2013 15:48

«Ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε»

Ένα μίνι αφιέρωμα και συνέντευξη του Ντίμα Φιλίποφ φιλοξένησε η ισοτσελίδα της νέας του ομάδας, Γιαστρέμπσκι, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Αναλυτικά:

«O Ντίμα Φιλίποφ μετράει αντίστροφα για την άφιξη του στην Πολωνία. Στις 19 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της Γιαστρέμπσκι για τη νέα σεζόν. Στο προσεχές πρωτάθλημα ένα από τα νέα πρόσωπα είναι και ο Φιλίποφ που ήρθε από τον Ολυμπιακό.

Πρόσφατα γνώρισε την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Στις 14 του μήνα αναμένεται να μετακομίσει στην Πολωνία, γεγονός που του δίνει μεγάλη χαρά. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να περιμένω. Είμαι ανοιχτός σε μια νέα εμπειρία», παραδέχεται ο Ντίμα για να συνεχίσει: «Η Πολωνία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παίξω βόλεϊ. Μπορώ να πω ότι το όνειρό μου έχει εκπληρωθεί. Η Γαστρέμπσκι είναι ένας μεγάλος σύλλογος που πάντα αγωνίζεται για το ύψιστο στόχο. Παίζουν πολύ καλοί παίκτες και ο προπονητής της ομάδας είναι αναγνωρισμένος. Είναι μια ομάδα γνωστή σε όλη την Ευρώπη».

Σήμερα διαμένει στην Ουκρανία, μαζί με την οικογενειά του. Ο πατέρας του, Γιούρι, ένας πολυ γνωστός παίκτης του βόλεϊ με καριέρα σε Ελλάδα και Βραζιλία. Τώρα είναι προπονητής της Λοκομοτίβ Χάρκιβ. «Το Χάρκοβο είναι η βάση μου. Εδώ ξεκουράζομαι», δηλώνει χαμογελώντας ο ίδιος

Ο Ντίμα είναι διεθνής με την Ελλάδα. Φέτος όμως έχει ήδη ολοκληρώσει τις υποχρώσεις του. Οι Έλληνες κέρδισαν ένα ειστιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο «Μετά από λίγο αγωνίστηκαν στα play-offs για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τους Βέλγους.  «Ήμασταν κοντά. Στον πρώτο αγώνα δεν ήταν τόσο καλή στην απόδοση μας. Είχαμε την ευκαιρία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε μια νέα ομάδα που εξακολουθεί να κερδίζει εμπειρίες. Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα παίξουμε σίγουρα»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ