1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-07-2013 21:30

Στη Ναντ η Κουτουξίδου

Επόμενος σταθμός στην καριέρα της Νικολέτας Κουτουξίδου είναι η Γαλλική Ναντ, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος. Η Κουτουξίδου πέρυσι αγωνιζόταν στην Ορναβάζο. Η Ελληνίδα διεθνής, αποτελεί επί της ουσίας την αντικαταστάτρια της Jenna Hagglund στη θέση της πασαδόρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γαλλικού Συλλόγου:

«Η Ναντ βόλεϊ υπέγραψε με την Νικολέτα Κουτουξίδου. Η πασαδόρος έχει ύψος 177εκ και είναι 33 ετών, πέρσι έπαιξε στην Ιταλία (Ορναβάζο) και θα αγωνιστεί με την Βερόνικα Μινάτι. Έχει πάρει 4 εθνικά κύπελλα και 5 πρωταθλήματα, έφτασε στα τελικά του Tσάλεντζ Καπ το 2009 με τον Παναθηναϊκό. Η Νικολέτα είχε πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία και το πλεονέκτημα να είναι καλή επιθετικά. … Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.»

 

Σχετικά άρθρα

  • Στις Ακαδημίες των Αμαζόνων η Κουτουξίδου
    Την συνεργασία του με την πρώην πολύπειρη διεθνή πασαδόρο και με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, Νικολέτα Κουτουξιδου, ως υπεύθυνη Ακαδημιών, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αμαζόνων που είναι παράλληλα ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, από την Α2 γυναικών στην Πρι λιγκ.
  • Η Κουτουξίδου μοιράστηκε τα μυστικά της πάσας
    Την τύχη να μοιραστούν γνώση και εμπειρία με τη Νικολέτα Κουτουξίδου είχαν οι πασαδόροι της Αρτέμιδας Κορυδαλλού, Μαριάννα Αναστασιάδη (κορασίδες) και Ανθή Μαϊοπούλου (νεανίδες). 
  • Κρατάει την επαφή με την κορυφή
    Χαμόγελα για την Ορναβάσο της Νικολέτας Κουτουξίδου που σημείωσε νέα νίκη με 3-1 επί της Φροζινόνε και κράτησε στους τρεις βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή και τη Νοβάρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ