1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2022 01:17

Ελληνικός θρίαμβος στο Φινλανδικό κύπελλο Γυναικών!

Το ελληνικό βόλεϊ διαφήμισαν στη Φινλανδία με τεράστια επιτυχία, οι Σωτήρης Γκότσης και Αργύρης Αντιφάκος. Οι δύο Έλληνες προπονητές έγραψαν ιστορία, καθώς πριν λίγες μέρες οδήγησαν την Pölkky Kuusamo στην πρώτη ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου Φινλανδίας, επικρατώντας  στον τελικό που έγινε στο Τάμπερε  με 3-1 (25-18, 25-21, 15-26, 25-14) της Kangasala.

Να σημειωθεί ότι το ελληνικό δίδυμο είναι οι δεύτεροι Έλληνες προπονητές που σήκωσαν κούπα στη Φινλανδία, καθώς το 2019 ο τωρινός προπονητής του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου είχε οδηγήσει την Οrpo επίσης στην κατάκτηση του τροπαίου.

 Μάλιστα στο Φινλανδικό πρωτάθλημα γυναικών, εκτός απο την κυπελλούχο Pölkky Kuusamo,  η Οrpo κρατάει και αυτή ψηλά την ελληνική σημαία καθώς στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Οικονόμου, δουλεύουν οι πρώην συνεργάτεες του, Νίκος Γκιτζέκος και Αλέξανδρος Ρούσσος ενώ απο την συγκεκριμένη ομάδα έχουν περάσει, η διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ, Όλγα Βεργίδου, και η διεθνής ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξία Καλανταρίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ