1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2021 22:45

Απο το Ισραήλ στην Ιταλία η Μαρία Οικονομίδου

Νέα σελίδα στην καριέρα της γύρισε η Μαρία Οικονομίδου, η οποία πλέον και επίσημα είναι παίκτρια της ιταλικής Τecnoteam-Αlbesevolley.Η 28 χρονη (1μ85) διεθνής διαγώνια σκόρερ που πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάϊφα, αποφάσισε να κάνει το άλμα στο Ιταλικό βόλεϊ και να συνεργαστεί με την Αλμπέζε βόλεϊ που αγωνίζεται στην Α2 γυναικών.

Η διοίκηση της Αλμπέζε με ανακοίνωση που εξέδωσε καλωσόρισε την Οικονομίδου και γνωστοποίησε το πλούσιο βιογραφικό της. Όσον αφορά την Οικονομίδου που εχει αγωνιστεί σε Πανναξιακό, ΑΟ θήρας, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Μακάμπι, στην πρώτη της δήλωση για την μετακίνηση της στον Ιταλικό σύλλογο τόνισε:

«Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε αυτό το πρωτάθλημα και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλη την ομάδα και να ξεκινήσω να δουλεύω για να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το ιταλικό πρωτάθλημα, είναι ένα από τα καλύτερα του κόσμου και αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι η υλοποίηση ενός ονείρου που είχα από την αρχή της καριέρας μου. Όσον αφορά τους φιλάθλους της Αλμπέζε θα ήθελα να τους πω ότι μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, ανυπομονώ να δω το γήεδο γεμάτο και να νιώσω τη ζεστασιά τους,»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ