1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2021 23:17

Παραμένει κάτοικος Μιλούζ η Τζίνα Λαμπρούση

Στη Γαλλία και στη Μιλούζ και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα της, η Τζίνα Λαμπρούση. Η 28 χρονη κεντρική (1μ.84) που βοήθησε σημαντικά τον Γαλλικό σύλλογο να κατακτήσει το φετινό ντάμπλ, και έγινε η δεύτερη Ελληνίδα μετά την Παπαφωτίου που πήρε τίτλο με την συγκεκριμένη ομάδα, δήλωσε στην σελίδα του συλλόγου για την απόφαση της:

«Φέτος, είχα πολλές καλές στιγμές με την ομάδα. Νομίζω ότι η πιο δυνατή στιγμή ήταν κόντρα στην Μπεζιέ, όταν σφράγισα τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ένοιωσα απίστευτα συναισθήματα! Όσο για την απόφασή μου να παρατείνω το συμβόλαιό μου για μια ακόμη σεζόν με την ASPTTM, έλαβα υπόψη την εξαιρετική οργάνωση του συλλόγου αλά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Επίσης μέτρησε ότι οι υψηλές φιλοδοξίες που εχω για τον εαυτό μου και το κλαμπ, είναι ίδιες με αυτές που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας.Το ASPTT Mυλούζ είναι ένας σύλλογος με φιλόδοξους στόχους και βοηθάει τους παίκτες του με την οργάνωση και το καλό κλίμα που διαθέτει, να τους επιτύχουν.»

Ο προπονητής της Μιλουζ, Φρανσουά Σαλβάγκι, σχολίασε για την ανανέωση της Λαμπρούση: 

«Η Μιλούζ ήταν η πρώτη εμπειρία της Τζίνα στο εξωτερικό, και ως εκ τούτου μια εντελώς νέα πρόκληση για εκείνη. Εβδομάδα με εβδομάδα, μήνα με μήνα, μπόρεσε να προσαρμοστεί όλο και περισσότερο στον στην ομάδα. Και, πάνω απ 'όλα, έχει γίνει σημείο αναφοράς για ολόκληρη την ομάδα. Η συμβολή της Τζίνα, εντός και εκτός του γηπέδου, ήταν κρίσιμη σε αυτήν την υπέροχη σεζόν.

Έχει ωριμάσει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν, τερματίζοντας με πολύ υψηλές επιδόσεις σε μπλοκ, επίθεση και σερβίς. Την παρακολουθώ επίσης στην εθνική ομάδα όπου συνεχίζει να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να μείνει. Είμαι σιγουρος ότι έχει μπορεί να βελτιωθεί ακόμη τεχνικά και τακτικά. Παρά τις πολλές προσφορές, η Τζίνα αποφάσισε να συνεχίσει στο σύλλογο και αυτό μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους και περήφανους.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ