1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2021 17:38

'Ολγα Στράντζαλη: «Δικαίωση για μένα αυτό το κύπελλο, πλέον πάμε για πρωτάθλημα»

Στον απόηχο της χθεσινής σπουδαίας κατάκτησης του Πολωνικού κυπέλλου με την Κέμικ Πολίς το οποίο ήταν το δεύτερο τρόπαιο στην καριέρα της, αναφέρθηκε η Όλγα Στράντζαλη. Η διεθνής ελληνίδα ακραία που κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις με την νέα της ομάδα από τότε που επέστρεψε από την Ιταλική Κούνεο, με δήλωση της στο Volleynews.gr μετά την ολοκλήρωση του τελικού, μίλησε για προσωπική δικαίωση ενώ πρόσθεσε ότι ο τίτλος αυτός δίνει πίστη και ψυχολογία στην Κέμικ, ώστε να διεκδικήσει και την κατάκτηση της «Tauron liga».

Αναλυτικά η διεθνής ακραία υποστήριξε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενη για το κύπελλο και για τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα μου τον τελευταίο καιρό. Ήταν ένας στόχος, τον κατακτήσαμε και τώρα πάμε για το πρωτάθλημα. Χρειάστηκε να αποκλείσουμε την πρώτη και την τριτη ομάδα της βαθμολογίας για να φτάσουμε στον τελικό, και νομίζω πως το κερδίσαμε δίκαια.

Για εμένα είναι μια μεγάλη δικαίωση η κατάκτηση του κυπέλλου, διότι το πρώτο μισό της χρονιάς με βρήκε σε μια θέση που δεν μου άξιζε (Κούνεο), και με τον ερχομό μου εδώ πέρα βρήκα και πάλι τα πατήματα μου, και βοηθάω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ