1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2021 15:41

Παρελθόν απο την ΑCH Λιουμπλιάνας ο Δημήτρης Τζούριτς

Παρελθόν από την Σλοβενική ACH Volley Λιουμπλιάνας, αποτελεί ο Δημήτρης Τζούριτς, μετά από συμφωνία των δύο πλευρών , όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Σλοβενίας.

Ο Τζούριτς, έπαιξε με την ΑCH στο Τσάμιονς λιγκ σε τρεις αγώνες (9 σετ) και σημείωσε 35 πόντους, ενώ στο εθνικό πρωτάθλημα της Σλοβενίας σημείωσε συνολικά 104 πόντους, κατά μέσο όρο 4,2 σε κάθε σετ που παίχτηκε. Επιθετική συγκομιδή που κρίθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πολύ μικρή για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

 Ο 31 χρονος (2μ11)  διεθνής, Δημήτρης Τζούριτς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 13 ομάδες μέχρι τώρα και έχει κατακτήσει 17 τίτλους : 3 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 κύπελλα Ελλάδας και 1 σούπερ καπ, 2 ιταλικά πρωταθλήματα, 2 κύπελλα Ιταλίας και 2 σουπερκαπ, 1 τουρκικό πρωτάθλημα, 1 κύπελλο Τουρκίας και 1 σούπερ καπ, καθώς και 2 παγκόσμια πρωταθλήματα συλλόγων.    

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ