1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2021 17:40

Τσάμπιονς Λιγκ: Δύσκολη κλήρωση για την Κέμικ Πολίς της Στράντζαλη με την Βάκιφμπανκ

Με την πανίσχυρη Βάκιφμπανκ κληρώθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών, η Κέμικ Πολίς της Όλγας Στράντζαλη και της Σέρβας Μπρακόσεβιτς και ουσιαστικά χρειάζεται ενα θαύμα για να προκριθεί στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η αποστολή της Πολωνικής ομάδας της διεθνής μας ακραίας είναι τρομερά δύσκολη, αφού η αντίπαλος της είναι πρωτοπόρος της Σουλταν Λιγκ που έχει  μόνο μία ήττα παθητικό. Προπονητής είναι ο σπουδαίος Ιταλός Τζιοβάνι Γκουιντέτι που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας 8 χρόνια ενώ αστέρια της είναι η Σέρβα πασαδόρος Ογκνιένοβιτς που εχει περάσει από τον Ολυμπιακό, η Σουηδέζα Χαακ, η επίσης Σέρβα κεντρική Ράσιτς, η ακραία Βραζιλιάνα Γκιμαράες, η διεθνής Τουρκάλα Γκιοζντέ κλπ 

  Ιταλικοί εμφύλιοι

Στην κλήρωση των προημιτελικών που έκανε σήμερα η CEV, προέκυψαν «εμφύλιοι» στους άνδρες μεταξύ Μοντένα και Περούτζια όπως και στις γυναίκες μεταξύ Σκαντίτσι και Κονελιάνο. Οι εντός και εκτός έδρας αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 23 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου.

Στους άνδρες τα δύο τελευταία εισιτήρια πήραν χθες βράδυ από τον πέμπτο όμιλο της φάσης των «16», Μοντένα και Μπερλίν που ήταν άλλωστε τα μεγάλα φαβορί.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στους άνδρες:

Σκρα Μπελσάτοφ (Πολωνία) vs Ζενιτ Καζάν (Ρωσία)

Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτάνοβα (Iτλία) - ΖAKSA (Πολωνία)

Μπερλίν Βόλεϊ (Γερμανία) -Τρεντίνο (Ιταλία)

Μοντένα (Iταλία)- Περούτζια (Iταλία)

Τα ζευγάρια των προημιτελικών στις γυναίκες:

Φενέρμπχτσε (Τουρκία)-Νοβάρα (Iταλία)

Σκαντίτσι (Iταλία) -Κονελιάνο (Iταλία)

Κέμικ Πολίς (Πολωνία)-Βάκιφμπανκ (Τουρκία)

Μπόυστο Αρσίζιο (Iταλία)-Εκσασίμπασι (Tουρκία) 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ