Εκτυπώστε τη σελίδα
07-02-2021 02:08

Μεγάλη εμφάνιση η Σπανού στη νίκη της Μπεζιέ

Συνέχεια στις νίκες για τη γαλλική Μπεζιέ που έστω και προσωρινά βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Άννα Σπανού όχι μόνο ήταν βασική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά με 11 πόντους ήταν πρωταγωνίστρια στη νίκη της ομάδας της.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Η Μπεζιέ ήταν από την αρχή το φαβορί κόντρα στην Αβενίρ η οποία κινδυνεύει να χάσει το “τρένο” της παραμονής. Ωστόσο η “Άγγελοι” της Μπεζιέ ήταν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έκαναν αυτό που έπρεπε. Με την Άννα Σπανού στο βασικό σχήμα, η Μπεζιέ είχε την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν εξαιρετική και έδωσε πολλές λύσεις επιθετικά. Με την Φαριόλ στο πλάι της ήταν οι δύο κορυφαίες αθλήτριες του αγώνα και οδήγησαν τη Μπεζιέ στο 0-3 (13-25, 19-25, 21-25).

Πλέον, η Μπεζιέ περιμένει στραβοπάτημα της Μιλούζ ενώ συνεχίζει και στο Κύπελλο Γαλλίας και αποτελεί ένα από τα φαβορί. Η μεγαλύτερη πρόκληση ωστόσο παραμένει το CEV Cup όπου η Μπεζιέ θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ με τον πρώτο ημιτελικό να γίνεται στις 23 Φεβρουαρίου.