1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2021 00:09

Μεγάλη πρόκριση για Πολίς και Στράντζαλη στους 8 του Champions League

Η νίκη της Πολίς κόντρα στη Δυναμό Καζάν ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρόκριση για την ομάδα της Όλγας Στράντζαλη ακόμα και αν εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ελληνίδα διεθνής ήταν για άλλη μια φορά εκπληκτική και με 13 πόντους ήταν καθοριστικός παράγωντας στη νίκη της ομάδας της.

Του Καλλιτσάρη Ιωάννη

Με μια μεγάλη εμφάνιση από την Όλγα Στράντζαλη για την 5η αγωνιστική του CEV Champions League κόντρα στη Δυναμό Καζάν. Η Τσεμίκ Πολίς είχε τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του πρώτου σετ. Με την Πολωνική ομάδα στο σετ πόιντ, η Δυναμό έκανε την αντεπίθεση της και ισοφάρισε στο 24-24. Με τη συμβολή της Στράντζαλη, η Πολίς πήρε το σετ με 28-26 και έκανε τη πρώτο βήμα προς τη νίκη.

Η Δυναμό Καζάν βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο σετ. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο μέχρι τους 17 πόντους. Η σταθερότητα της Στράντζαλη, η βοήθειες από την Κακολεύσκα και τη Μπρακόσεβιτς σε συνδιασμό με εύκολα λάθη της Καζάν έδωσαν σημαντικό προβάδιμα στις Πολωνές. Οι Ρωσίδες αδυνατούσαν να τελειώσουν τους πόντους και με 25-20 έγινε το 2-0 για την Πολίς.

Στο τρίτο σετ η Πολίς έπαιζε με περίσσιο "αέρα" και αυτό φάνηκε από νωρίς. Στράντζαλη και Μπρακόσεβιτς συνέχισαν να οδηγούν επιθετικά την ομάδα τους και η διαφορά ξέφυγε από νωρίς. Το 25-17 ήταν το τελικό σκορ του σετ και με 3-0 η νίκη πήγε στις κοπέλες του Ακμπάς.

Η απευθείας πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα την Πολίς με τη Νοβάρα αν και η  ηττημένη της αναμέτρησης θα βρίσκεται όπως και να 'χει στις καλύτερες 3 δεύτερες όλων ομίλων με αποτέλεσμα η νίκη να αποκτά κυρίως ζήτημα κύρους.

  1. Νοβάρα - 14π
  2. Τσεμίκ Πολίς - 13π
  3. Δυναμό Καζάν - 3π
  4. Όλομουτζ - 0π

Η 6η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου έχει τα εξής παιχνίδια:

Δυναμό Καζάν - Όλομουτζ (18.30)

Τσεμίκ Πολίς - Νοβάρα (21.30)

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ